Det beste av naturlige produkter Expo Influencer -favoritter og sunn matbingo

0 Comments

Hei! Natural Products Expo (aka #Expowest på sosiale medier) var denne helgen i Anaheim, CA. Det er en enorm konferanse med utdanningsøkter, workshops og utstillinger av alle de beste og nyeste miljøvennlige, sunne og naturlige produktene og innsatsen og kommer. Det er info -økter, fantastiske høyttalere og den mest massive konfigurasjonen av produkter og prøveboder jeg noen gang har sett. Det er fantastisk og spennende å se alle de nye og forbedrede mat-, hjemme- og appellproduktene som vi snart kan glede oss over (hvis de ikke allerede er ute).

Og følg @RuneTePeat på Instagram for et morsomt Expo West -inspirert bingospill!
Mine mest aktuelle videoer

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Flere videoer

0 sekunder på 12 minutter, 7 sekunder

Neste
Jeg fikk en Covid-19-test
05:16

Bo
00:00
08:21
12:07

For mange år siden gikk jeg for mange år siden som gjest med et kornfirma jeg jobbet med. Jeg tror jeg nesten forskjøvet bærebjelken min med de episke prøveposene jeg tok med meg hjem det året! Jeg er heldig som bor i Sør -California og har vært i stand til å delta på mange ganger. Og med tanke på at jeg har deltatt før jeg ønsket å dele favorittene mine fra i år – og nevne noen nye for meg. Jeg så mange helsekostprodukter jeg nylig har sett i butikker. Så mange av disse matvarene er enten i butikkene nå eller kommer snart.

Denne listen er en mash-up av mine favoritter og tilfeldige tanker om showet … kos deg!

Natural Products Expo West fremhever og notater

1. Jeg elsker ketchup … i det siste er jeg i krydret ketchup, så jeg likte denne Curry Ketchup!

RELATERT: Jeg påpekte nylig favoritthårproduktene mine i dette innlegget. Vel … sjampoen og balsam jeg har brukt har ingefær og en viss mann i livet mitt ga meg en klem her om dagen og sa at jeg lukter karri. Jeg tror han forvirret det for ingefær, men jeg føler meg selvbevisst om det nå … Jeg må kanskje bytte sjampo og balsam.

2. Apropos ingefær !!! Jeg elsker alle ting ingefær – og ikke bare på grunn av håret mitt. Det er flott for magen og flott for å løpe drivstoff.

3. dis mah bai

4. Jeg liker at disse smoothiepakkene kommer med en kopp du kan helle den i etter at du har laget den.

5. Bare dessert! Ofte vil jeg bare dessert.

6. Expo fremhever mye vegansk, paleo, allergen gratis matvarer. Så det er virkelig noe for enhver smak.

Og hver representant jeg snakket med var virkelig godt informert om produktene og vanlige bekymringer fra folk som prøvde å unngå visse matvarer eller legge til mye mer av visse næringsstoffer.

Denne pastaen hadde kjøtt i sausen, og personen som delte ut prøver sørget for å bøte den med alle da han ga den til dem.

Mer ingefær!

7. Elsket alle iskremalternativene på Natural Products Expo! De hadde organisk, paleo, vegansk is og mer. Jeg identifiserte til og med Talenti Mint N Chip Gelato som jeg har ønsket å prøve i lengste tid. De har en ny lagdelt gelato som kommer ut, men jeg ville virkelig ha min fave -smak. Egentlig kan du kjøpe et øse av hvilken smak du ønsket å frigjøre. Utrolig, ikke sant?

8. Visste du at popcorn er en av favorittmatene mine?

Nå gjør du det.

Og jeg elsket den ferske popcornet på Watkins -messen og alle påleggene du kunne strø på!

Mine andre favoritt -popcorn -selskaper var også på Expo – blomstrer Chica Pop, Lesser Evil, Skinny Pop, Good Health og mer! Jeg elsker Popcorn.

9. Jeg trodde jeg har prøvd alle slags nøttesmør og hvert nøttesmørprodukt der ute, så jeg passerte nesten ideelt ved Justin’s stand. Men noen fanget oppmerksomheten min og spurte om jeg prøvde cashewsmøret dekket cashewnøtter og mandelsmør dekket mandler … utrolig bra!

10. Jeg identifiserte disse Bob’s Red Mill granola / proteinstenger ved spirer nylig. De kom nettopp ut i januar, og jeg var glade for å teste dem ut.

11. Kald bryggekaffe – kjærlighet.

12. Jeg pleide å være den største fanen av Kashi kornblanding på college. Mammaen min sa at Kashi var hemmeligheten bak vekttapet hennes – det er sannsynligvis litt mer involvert enn det, men Kashi var en av de store tingene vi begge byttet opp da vi prøvde å bli sunnere. Mange av Kashi -korn har mye fiber og protein sammenlignet med andre kornalternativer.

Så jeg er alltid nysgjerrig og interessert i de nye produktene deres. Kashi Kids Honey Cinnamon Combos var veldig bra.

13. Granola er min svakhet. Og denne nye bjørnen Naked Granola er fantastisk! Jeg prøvde det mørke sjokolade hasselnøttsmør – det smaker som og har konsistensen av en smuldret informasjonskapsel.

14. Et av hovedfokusene mine på showet var å utforske nye drinker – Kombucha, forbedret vann, energidrikker, probiotika i drinker, CBD oledrikker, tebasert drinker, glitrende vann…. Jeg er en stor drikker.

Så jeg var glad for å se så mange løpervennlige drikkealternativer som kokosnøttvannsbaserte drikkevarer og denne Runa -drikken.

Jeg gjorde en Instagram -historie om min lykke med å se et kjøleskap fullt av La Croix glitrende vann. Såååå bra !!

15. Spesielt mysteriumRop ut til denne veganske tunfiskmeltingen. Det var så bra at jeg glemte å knipse et bilde av standen der jeg fikk det! Busted fordi det var veldig bra.

16. Applegate gårder leverte generelt lunsj – de delte ut kalkunburgere i full størrelse og pølsesmørbrød. De har et nytt hamburgerprodukt som kommer ut som er en Tyrkia og soppburger. Jeg elsker begge disse tingene, så jeg er i ekstase for det!

Totalt sett er det vanskelig å velge en favoritt. Jeg skulle ønske jeg hadde mye mer tid til å utforske appellproduktene – det er noe jeg vil forbedre i mitt eget liv.

Min favoritt med showet er hvordan virker så inkluderende. Vi er alle så forskjellige og kroppene og behovene våre er så forskjellige – men forhåpentligvis er det noe for enhver smak! Hvis du har spesielle kostholds- eller helseproblemer, er det bare veldig fantastisk at alle kan glede seg over alt hjem, appell og mat godbiter!

For maten … Jeg kan ikke velge bare en ting. Men jeg kommer til å holde øye med noen få av matvarene med ekstra fordeler som drikke eller mat med ekstra vitaminer og næringsstoffer.

Siden jeg ikke kan velge vinnere – kan du sjekke ut Nexty Award -vinnerne her. Det er listen over de beste i hver kategori.

Åh, og jeg må takke det naturlige produkteamet for å navngi Run Eat Gjenta en av de beste påvirkere å glede seg over på showet! Det er fantastiske bloggere, YouTubers, podcastere og Instagrammers fra hele USA som deltar med enorme følger, så det er alvorlig en ære.

Og alle disse nye og spennende produktene fikk meg til å tenke på alle alternativene der ute! Så jeg skapte dette sunne mat -bingospillet. ‘

Hvor mange av disse har du prøvd? alle sammen? bare savner en ??

Følg @runeTePeat på Instagram og kimer inn hvor mange av disse sunne matvarene du har spist !!

Send meg arbeidsboken

2Save

Deling er omsorgsfull!

2

Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *