Hvis Kim gjør det…

0 Comments

Breaking News: Kim Kardashian dro til Yogurtland 3 ganger på 3 dager. Se?! Hvis det er dette som trengs for å bevare en bytte de unge gutten elsker, er jeg alt inne også. (kilde)

I går ettermiddag tok jeg Panera til lunsj. Jeg prøvde deres nye-til-meg hakkede Cobb med avokado (hold baconet). Det var bra, men jeg ønsket mye mer egg så vel som mindre blåmuggost. De koblet opp avokadoen skjønt !!!
Mine nyeste videoer

Maraton treningsdag 1

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 12 sekunder

Neste
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Bo
00:00
08:21
03:12

Mitt søsken med litt ble med meg til lunsj siden moren min hadde et ærend å gjøre, så godt som et sittersøsken for ham. Jeg kjøpte ham barnas kalkunsmørbrød så vel som det var grovt. Den fulgte med en plate av den rare “amerikanske” osten på gummy hvitt brød.

Jeg prøvde også en bit av kaken hans – det virket som om den ikke ble tilberedt hele veien? Er deres informasjonskapsler alltid så myke ??

I det minste ga de oss ekstra brød! De burde ha forstått at jeg karbohydrer tonn som om det er jobben min …

Deretter jobbet jeg ettermiddagen bort til Ben kom hus så godt som vi gikk til middag. Vi prøvde et nytt meksikansk sted så vel som jeg fikk en fiskesalat. Det fulgte med en “hjemmelaget” spinat tortilla som også var ganske bemerkelsesverdig.

På turhuset passerte vi best av Yogurtland, så vel som den gangen ikke kjente på at Kim uttaler at det er i orden å dra dit hver dag. Dessverre passerte jeg den opp siden jeg nettopp dro dit i går

Jeg gledet meg på litt kanel Chex for dessert senere på kvelden …

I morges våknet jeg i tillegg til at jeg inspiserte maraton -treningsrutinen jeg hadde sett en stund. Jeg har forsket på Hal Higdons planer denne uken, samt tror jeg kan bytte fra den løpende verdensplanen til hans. Den løpende verdensplanen virker litt høyt i søppelmiler for kroppen min (eksempel – to 6 mil løp på 10 minutters hastighet i uken).

Situasjon:

Jeg løper et halvt maraton i morgen.

Jeg trener for et fullt maraton i nov.

Tanker:

Siden halvparten i morgen ikke er et målløp så godt som jeg ikke har trent for å løpe en sterk halvdel, er det ikke prioriteten. Jeg burde fortsatt gjøre planenes løp siden Nov er mye viktigere.

Heldigvis krevde Higdons plan en 1 times 30 minutters løp med en MGP -finish. Jeg valgte å kjøre 1:30 så vel som hastighet i morgen med en sterk maratonmålhastighet på utmattede ben.

Jeg løp 10 mil på knappe 1 time 30 minutter, i tillegg til at jeg skal ta det enkelt resten av dagen.

Helt sannelig er jeg litt engstelig siden da jeg gjorde Fontana -halvdelen i juni, så vel som SD RNR halve dagen etter var jeg ekstremt sår og psykologisk stresset i flere uker. <- Jeg tror ikke jeg har løpt et løp, for da siden jeg var så "ferdig" med løping! Men jeg har kompresjonssokkene mine trukket opp så vel som jeg skal gjøre mitt beste. Smoothie i en skål ananas cottage ostbeholder, servert med en side av egg. Jeg skal få smekke! Ser deg senere Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett å velge disse: OC Marathon Training Plan samt Race Discount Rate Code OC Marathon Training Plan samt Race Discount Rate Code Maraton så vel som Half Marathon Training Plan Intermediate for å bli raskere eller PR. For løpere med et tidsmål. Stamina Traini Disney World Marathon Training Week 1 Disney World Marathon Training Week 1 Dopey vanskeligheter med å trene uke 1 vel ... da jeg valgte å registrere meg for å drive den dopeiske vanskeligheten i forrige uke var jeg hovedsakelig overraskendeNøyaktig hvor lenge du skal være på lang sikt være så vel som fineste løpsfilm Q&A Nøyaktig hvor lenge du skal være på lang sikt være så vel som fineste løpsfilm Q&A Nøyaktig hvor lenge du skal være på lang sikt være for et halvt maraton? Det band Sydrome - nøyaktig hvor lang tid tok du av fra å løpe? RRCA Coa Hva du skal gjøre hvis løpet ditt blir avlyst på grunn av koronavirus Hva du skal gjøre hvis løpet ditt blir avlyst på grunn av koronavirus Nøyaktig hvordan du kan flytte Foward så vel som tog hvis maratonet ditt, halvmaraton, 10K, 5K blir kansellert. Coronavirus så vel som å løpe løpsgruppe r Årets aller beste løp, løp så vel som oppskrifter! Årets aller beste løp, løp så vel som oppskrifter! Nøyaktig hvor mange kilometer jeg løp i år. De aller beste løpene i tillegg til å kjøre forslag alt i ett innlegg! Inspiser ut den totale miltallet så vel som calo Nøyaktig hvor lenge du skal trene for et halvt maraton eller full maraton - spørsmål og svar Nøyaktig hvor lenge du skal trene for et halvt maraton eller full maraton - spørsmål og svar Nye løpende bekymringer fra Instagram @RuneTePeat Story Box! I dag snakker vi om en ny løpertrening for th ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *