Det har gått så bra

0 Comments

det har gått så godt fordi jeg har hatt pommes frites siden jeg lover da jeg åpnet denne vesken (i bilene og lastebilen min på metodehuset – bustet) så vel som spiste en, min Det aller første trodde var: “Disse er akkurat som pommes frites!” Jeg var absolutt ekstremt begeistret så vel som å gå videre til alle minst en så vel som halvparten av porsjoner, kanskje mer?

Siden jeg var tung overlevert med snacks i ettermiddag, hørte jeg på kroppen min i tillegg til en lettere middag. Jeg hadde noen kjeks med ost å starte.
Mine nyeste videoer

Maraton treningsdag 4
Marathon Training Journal Day 4 Inspiser i

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 21 sekunder

Neste
Før vi var fremmede gjennomgang
09:42

Bo
00:00
08:21
01:21

Og laget en snackplate på ungdomsplaten min. Hvis jeg så at en voksen voksen spiste ut av denne platen under normale situasjoner som ikke er mat, ville jeg tro at det var noe galt med dem. Lei seg.

Er det uheldig at jeg spiser sjokolade i tillegg til å se på den viktigste taperen? Jeg tror det ganske …

Siden Ben så vel som jeg begge spiste en lettere middag, ble han sulten litt senere, mens han spiste prøvde jeg å se bort fra den, men jeg kavet i tillegg til å få en matbit. Jeg hadde et stykke brød med litt PB, ingen bilder.

Jeg føler en haug bedre, men av en eller annen grunn har halsen hatt en kløe den ikke kan komme over hele tiden, så vel som jeg fortsetter å hoste for å “skrape” den. Boo

Når en spisekondisjon ikke har noe navn – hadde jeg i terapi i noen år, så vel som aldri fikk diagnosen en offisiell spiseforstyrrelse. Terapeuten min benyttet til å oppgi at jeg hadde “forstyrret spising”, men det var ikke noe offisielt navn på det. Du har ikke noe konsept nøyaktig hvor validering det er når du sjekket ut eller hører at noen andre var/er i den nøyaktige nøyaktig samme posisjon.

Hvis du har en historie med en “spisetilstand som ikke er spesifisert”, sjekket ut denne ekte kontoen. Det er flott å forstå at du ikke er alene eller gal.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *