Blir treningsmodeller på alvor?

0 Comments

av Christian Duque

Hvis alle nye filmstjerner drømmer om å kjøpe en bussbillett til Hollywood, drømmer alle håpefulle treningsentusiaster om å få en samtale eller en e-post, og lander et skudd som en treningsmodell. Noen vil gå den konkurransedyktige ruten, konkurrere i lokale konkurranser med NPC, uteksaminere seg til regionale arrangementer og deretter prøve seg på nasjonalt nivå for et ettertraktet IFBB Pro League -kort. Det er en fantastisk fordel med å være en verdens velkjent kroppsbygger eller treningsmester, inkludert lønnsomme kontrakter, presse- og godkjenningsavtaler. Champions kan være treningsmodeller, men treningsmodeller trenger ikke være mestere. For treningsmodeller er turen litt annerledes, de bør ta tid å få viktige forbindelser, finpusse på folkets ferdigheter og være på messer der de kan bli oppdaget.

Tidene har helt sikkert endret seg, for tilbake på dagen er det bare utvalgte modeller som vil jobbe med kraftige agenter, bare utvalgte modeller vil jobbe med toppfotografer, og enda færre modeller hadde innebærer eller hvorvidt å ta steget. I dag har alle en telefon på 1000 dollar, rikelig med selvtillit, og i noen tilfeller-skamløshet-for å promotere seg selv som den neste store tingen. Jeg sier skamløshet med en fantastisk innsats av levity og god humor, fordi noen fysikk ikke er så enestående i det hele tatt, men i dag er det ikke bare fysisk. Noen med en glatt kroppsbygning, men sterke sosiale ferdigheter, sterk vidd, eller til og med en viss type humor, kan bli signert, kan klare det! Hvis følgene deres er store nok og deres følgere vil svare gunstig på hva de promoterer, er fysikken ikke lenger så viktig. Det er fremdeles kondisjonsmodellering, selv om kondisjonen ikke er så prioritert. Noen grunnleggende endrer seg ikke. For eksempel er troverdigheten fortsatt viktig, troverdigheten som betyr noe, og å sette en grense for hvor mye markedsføring en enkelt person gjør, er fortsatt nøkkelen, selv om det vanligvis er oversett.

Troktabilitet er et begrep som treffer konseptet adressert, best på hodet. Salgspuffery er alt annet enn en kunstform i treningsbransjen. Markedet Santos Laguna Skjorter har i hovedsak blitt et forum der markedsføringsoverskudd er best. Dette er absolutt ikke noe pålagt den innkjøpende offentligheten – det er noe de samlet ønsket. Saken har blitt gjort flere ganger de siste 10-20 årene. FoU og til og med ingredienser av høy kvalitet har tatt ryggseter til prangende klingende produkter, skinnende etiketter og eksotisk fargede kapsler og piller. Tillegg forbrukere vil heller se ut som om de tar noe annerledes, selv om de ikke føler seg annerledes. Det handler om opptredener i dag, så en viss mengde puffery forventes; Imidlertid er det en grense. For eksempel ville noen selskaper i i går skryt av resultater som etterlot mange av oss som klødde oss. “100% bedre på benken din? 25% mye mer styrke? 1000% mye mer effektiv enn de vanlige? ” Å si at disse tingene høres dumme ut, men å lese dem på en produktetikett, etterfulgt av flere stjerner (ikke mindre), er bare fornærmende for forbrukerens intelligens. Hvis du ikke en gang kan komme med et kulepunkt uten å følge det med flere avsnitt av kjeleplate (bittesmå tekst) ansvarsfraskrivelse, har du et problem. Begrenset puffery er bra, kanskje litt ekstra er best opp mange menneskers smug, men internett ga også folk muligheten til å sjekke opp de virkelig vanvittige påstandene som ble fremsatt. Da dudes i de hvite laboratoriene i dumme supplement -annonser begynte å miste troverdigheten over de outlandske markedsføringskravene, begynte produktene å selge mindre. Når alt annet mislyktes, trakk noen selskaper virkelig ullen over forbrukernes øyne, og presset på med de dumme påstandene, men men introduserte konseptet proprietære blandinger. Andre, de dårlige, tok til og med til Amino Spiking. Og vi vet alle hvordan det panorerte for dem.

Treningsmodeller spiller en essensiell rolle i markedsføringsmyten, fordi de flere ganger er de før og etter, det er de som vitnesbyrdene tilskrives. I noen tilfeller er ordene konkurrentens egne, og i noen tilfeller er de forhåndsskrevet for ham/henne av noen andre. I hvilken grad en modell gir seg selv avhenger av bestemmelsene i arbeidet. Mange modeller på dette nivået ville være under kontrakt, men det er også slik det pleide å være; Det er kanskje ikke sånn på tvers av brettene i dag. I mange tilfeller Sveits herrelandslag i fotball Skjorter vil idrettsutøvere gå sammen med turen. I mange tilfeller tok et produkt som steg opp til toppen, idrettsutøveren med det, og/eller omvendt. Velsignelsen ville være hvis forbrukeren ikke kunne tenke på produktet uten å tenke atleten – en ekte pakkeavtale! Undergangen ville være hvis produktet noen gang floppet. Ingen superstjerner ønsker å bli assosiert med noe som mislykkes, spesielt ikke noe rett og slett avvist av innkjøpspublikummet. Det kan lett stave katastrofe for personligheten. Husk at det ikke er noe som slipper unna, fordi utøverens navn og likhet er i spill. Idrettsutøveren gjør det ikkeOvervåke FoU, emballasje, noe av det, men på samme måte som han/hun får all kjærligheten tilknyttet et produkt, vil de også få det dårlige.

Troverdighet er nøkkelen. Det skiller seg betydelig fra troende også. Troverdighet er den faktiske gode viljen som genereres gjennom markedsføringskampanjer, gjennom tilbakemeldingsvurderinger på kunder på detaljhandelsnettsteder og gjennom sosiale medier. Det er også slik kjøp av publikum oppfatter ikke bare produktet, men treningsmodellen (e) knyttet til det. Street Cred og Net Cred tar en fantastisk avtale å bygge, spesielt på grunn av hundrevis av merker i forkant og de tusenvis av andre som driver selskap på mindre, lavere nivåer og skalaer. Troverdighet bryr seg ikke egentlig om hvor mange ansatte du har, hvor mange paller du beveger deg, eller til og med hvor mange annonser du tar ut på trykk- eller nettpublikasjoner. I motsetning til tro på markedsføring, er det egentlig ingen måte å skaffe seg CRED på. Når du har det, vil du utnytte og vedlikeholde det. Den absolutte siste tingen du vil gjøre, er å miste det! Når produktet/merket mister CRED, vil alle treningsmodeller, som enhver god kaptein, synke med skipet. Jeg vet ikke om deg, men jeg har ikke for mange skip som har sluppet seg selv. Jeg er sikker på at det er mulig, men ikke noe noen vil prøve å gjøre.

Borussia Monchengladbach Skjorter langt har vi fokusert på fitnessidrettsutøvere og jobber med tilleggsselskaper. Hvorfor det? Vel, magasiner eksisterer ikke lenger, signerer ikke nettstedsmedier, og hvis vi snakker treningsbransjen og du fjerner kosttilskudd, etterlater det ikke mye arbeid. Det etter å ha blitt sagt at over-publicity er en viktig skyldig i å miste både markedsførbarhet og kreditt for stort sett alle selskaper i dette markedet. Forutsatt at verken cred eller troverdighet blir rammet, vil folk gjøre, bli utmattet av å se for mye av en gitt person – jeg bryr meg ikke hvor populære de er! Popularitet handler om tilbud og etterspørsel. Hvis du kan se, høre og samhandle med en etterspurt stjerne når du vil, vel, er de ikke så ettertraktet. I det øyeblikket folk forventer å se dem, lærer rutinene sine – mindre og mindre mennesker går bonkers når de ser dem, mystikken er borte og hypen bare blekner.

Nok en gang, hvis treningsmodeller er under kontrakt, er dette alle emner som en god agent kan og burde dekke; Imidlertid, hvis disse varene ikke blir strykes ut, kan en god kontrakt være både den store pausen og den betydelige floppen i en ambisiøs modells karriere. På samme måte som i fysikkbasert idrett, er kroppsbygningen din det som får deg nasjonalt kvalifisert, gir deg pro-kortet og får deg kontrakten. Som en treningsmodell vil fysikken din mye mer enn sannsynlig være en viktig grunn til at du blir signert, men din personlighet og vidd kan også gjøre rede for det, på en stor måte. Hvis du oppretter en portefølje og en personlighet som selskaper ønsker og folk elsker, må du ivareta den. Alle ønsker suksess over natten og i noen tilfeller når de blir presentert med øyeblikkelig berømmelse og formue, er det veldig utfordrende å gi opp. Bare husk at sakte og stabil vinner løpet. Hvis du er hovedfag om å være i dette spillet – i lang tid – så bør lang levetid være din nr. 1 -prioritet. Unngå selskaper med skandaløse annonser, unngå selskaper som skyver falske vekter på deg, og unngå selskaper som kommer til å bruke deg til det punktet at du er mettet i treningsbransjen. Akkurat som å fjerne skipet, er det veldig utfordrende å bli overmarkedet, forsvinne en stund og deretter dukke opp igjen med folk som er interessert i å lære alt om deg.

Dette er absolutt mye å fordøye, og for de av dere som nettopp kommer i gang, er det kanskje ikke noe fornuftig, men det er gull for de som holder seg til det jeg sier. Og hvis du tror at denne veiledningen er rettet mot et bestemt kjønn – tar du feil. Det etter å ha blitt sagt, hvis jeg måtte si hvem som ville ha mye mer å tape, kan det bare være menn. Vellykkede, superstjerne, mannlige kondisjonsmodeller er sjeldne, og de som er populære i 10, 15 eller 20+ år, kan jeg stole på en hånd. Menn vil også bli brukt til mye mer av kampanjene i muskel og styrke og styrke. Dette er vanligvis de virkelig skandaløse du vil unngå. Når du har kalt en klovn – du er ferdig. Kvinner, på de andre hendene, kan brukes til den edgier, mye mer eksotiske type skudd. Dette kan også ha en skadelig effekt. I all ærlighet burde alle kjønn, aldersgrupper, kroppstyper, ta disse forslagene til hjertet. Hvis noe, kommer de til å gjøre tiden din mye bedre.

Jeg håper du gledet deg over å lese denne artikkelen. Jeg ser frem til å lese kommentarene dine, enten her på Iron Magazine eller hvor du enn kan se denne artikkelen. takk for at du leste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *