Takknemlig torsdag og stafettløpsprank

0 Comments

Hei og fornøyd torsdag. Jeg har et langt løp i morgen, så jeg tok i dag fra å løpe og gledet meg over en god tur med min ene venn. Etter å ha diskutert potensielle amerikanske handlinger i Syria (vi er ikke på samme side) snakket vi om det gode, dårlige og heldige i livene våre.

Det er lett å glemme velsignelsene dine midt i en travel uke eller dårlig dag. Men det er viktig å leve med “en takknemlighet” og verne om det du har.
Mine nyeste videoer

4 minutters trening for lavere kropp for løpere
Fem øvelser i underkroppen for løpere! Prøv denne hurtigstyrke treningen hjemme for bena, hoftene og glutene. Ingen utstyr trengs.

Glute Bridge
Esel spark – alternative sider
Clamshells – alternative sider

Få mye mer info på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 49 sekunder

Neste
Før vi var fremmede gjennomgang
09:42

Bo
00:00
08:21
04:49

Jeg har gjort hele denne blogging Dealio en stund nå, men blir fortsatt veldig begeistret hver gang jeg får en e -post om en hendelse eller ny og forbedret løpesko. Jeg er veldig takknemlig.

Jeg har også vært veldig introspektiv i det siste og innser at dette er en spesiell tid i livet mitt, men det kommer ikke til å vare evig. Jeg vet ikke hvor jeg vil være et år fra nå, men i dag er jeg fokusert på velsignelsene mine.

Så jeg er takknemlig for enhver mulighet. Og jeg er takknemlig for deg. Og jeg er takknemlig for at katten min lar meg hente ham og danse rundt i huset mens jeg synger det siste Gaga -banen. Jeg er takknemlig for at vennene mine er vennene mine, selv om jeg ble født litt fiesty. Og jeg er takknemlig for Fro-Yo og Pizza, og at jeg kan stemme og bruke for mye sminke hvis jeg vil og … Jeg lagde en lang liste, og du burde også.

Jeg ønsket å dele denne tilfeldige, men morsomme videoen av et impromtu stafettløpsprank. Vil du hjelpe denne mannen?

Apropos stafett vitser … på Ragnar SoCal -stafetten sprutet noen menn meg med en vannpistol som en prank. Jeg skulle ønske jeg hadde det på video fordi reaksjonen min overrasket dem og er veldig tilfeldig (som sannsynligvis er grunnen til at jeg ikke blogget om det, og hele dette avsnittet er nå stum).

Uansett.

Liste 10 ting du er takknemlig for nå – i hodet ditt, på et papir, gjennom tekst … bare gjør det.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Instagram Live-Q & A-økt og annen moro på flukt!

Instagram Live-Q & A-økt og annen moro på flukt!

Hallo! Hvordan går det? Ville bare sjekke inn og si hei … hei! og oppdater deg om den siste løping og spising på gang

Trening for Boston Marathon Video Series Vert Hello!

Trening for Boston Marathon Video Series Vert Hello!

Hallo! Jeg er vertskap for en videoserie som heter ‘10, 000 miles to Boston ’med Hylands drevne! Vi følger et team av Heale

Hvis JLO og Shakira kjørte kompiser …

Hvis JLO og Shakira kjørte kompiser …

Hallo!! Hvordan går det? Visste du JLO & Shakira -konserten? Visstnok var det en stor fotballkamp best etter det

Half Marathon Race Morning Rutine Video

Half Marathon Race Morning Rutine Video

Halvmaraton morgenrutine for løpsdagen. Pre -løpstrinn for et fantastisk halvmaraton, 5K, 10K løp. Hva jeg spiser, utstyret

Valentinsdag for løpere – Morsomme memes for InstagramValentinsdag for løpere – Morsomme memes for Instagram

Valentinsdag memes for løpere. Morsomme kort for 14. februar for din løpende kompis eller partner. Del på Instagram A

21 Beste kjørende Instagram -kontoer å følge nå

21 Beste kjørende Instagram -kontoer å følge nå

Liste over de beste kjørende Instagram -kontoene. 21 av toppløperne på Instagram som følger i 2020. Mangfold og nytt løp

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *