11.960 dollar kjøpte i samsvar med industriell piratkopiering av Pacquiao v. Marquez PPV

0 Comments

I den nåværende situasjonen som vurderte skader for lønn per visning piratkopiering av et kampidrettsprodukt, ble årsakene til dommen løslatt denne uken av den amerikanske tingretten, W.D. Missouri, Bestiller 11 960 dollar som skal betales i samsvar med piratkopiering av et bokselønn per visningskort.

I den nylige situasjonen (J & J Sports Productions, Inc v. Primary Hookah Lounge) viste den siktede salongen Manny Pacquiao v. Juan Kroatias herrelandslag i fotball Skjorter Manuel Marquez, IV, Welterweight Fight Program uten å betale industriell underlisensavgift til saksøkeren. Den siktede klarte ikke å svare på kravet så vel som misligholdsdom ble oppnådd.

Saksøker søkte maksimale lovpålagte skader på over $ 110.000, selv om retten avslo denne anmodningen som oppdaget den overdreven. Retten kjøpte tilbakebetaling av $ 2.250 i lovpålagte skader som representerer utgiftene til underlisensavgift pluss dekningsavgiftsinntektene som ble gjort av tiltalte, $ 6 750 i forbedrede skader siden piratkopieringen var bevisst så vel som for industriell get, så vel som endelig kjøpt tilbakebetaling av den Saksøkers advokatgebyr.

Ved å oppsummere de undersøkte skadene samt avskjedige et forsikringskrav for erstatningsskader i henhold til spesifiserer lovgivning for konverteringssjef distriktsdommer Greg Kays, leverte overholdelsen med årsaker:

I henhold til seksjon 605 ovenfor mottar saksøker det beløpet det ville ha anklaget anskaffet programmet lovlig med å betale det industrielle lisensavgiften – $ 2.200 – pluss beløpet som anklaget har tjent på den ulovlige utstillingen. Denne domstolen tildelte også tildelte skader på tre ganger beløpet saksøker ville ha gjort hvis sendingen ble lovlig kjøpt av saksøkte. Saksøker er blitt gjort hel med tildeling av basisskader, advokatsalær, samt kostnader i henhold til § 605. Tildelingen av forbedrede skader i henhold til § 605 kompenserer i tillegg saksøker for tapte inntekter samt tjener som avskrekkende. Siden konverteringsdeklaringer på samme måte er kompenserende, vil en erstatningskrav i henhold til den spesifiserte lovgivningen om konverteringsforsikringskrav være duplikat for seksjon 605 -tildelingen. Etter en Manchester City Skjorter evaluering av den aktuelle situasjonsloven oppdager retten at det å muliggjøre Racing Club de Avellaneda Skjorter skader for konvertering i den umiddelbare situasjonen vil føre til en dobbel bedring. Dermed er helbredelse sperret.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Mayweather v. Pacquiao Piracy fører til $ 30.000 rettsdommer 17. år 17. 2019in “piratkopiering”
9.350 dollar i erstatning kjøpt for Mayweather v. Pacquiao Industrial PiracyJune 19, 2018in “Piracy”
$ 30 000 skadeevaluering for piratkopiering av Mayweather Jr. vs Pacquiaoseptember 10, 2018in “Piracy”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *