Marathon Training Day 6

0 Comments

Marathon Training Update – Dag 6

Daily Marathon Training Video og daglig innsjekking. I dag var det en hurtigbump i planene mine! Jeg endte opp med å kutte løpet mitt, og i videoen er jeg skuffet over meg selv om det. Men etter å ha tenkt på det litt, skjønner jeg at det var den ideelle tingen å gjøre. Så jeg deler videoen jeg tok ideell etter løpeturen, men jeg vil også minne deg om å være trygg og smart mens du kjører.

Maraton treningsdag 6

Marathon Training Day 6. Løpende bloggoppdatering.

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 19 sekunder

Neste
Jeg fikk en Covid-19-test
05:16

Bo
00:00
01:19
01:19

Facebook Twitter E-post Pinterest Linkhttps: //runeTrepeat.com/marathon-training-day-6/copied

Dag 6 – Noen minutter ut i løpet av løpeturen min skal jeg ta en venstre sving rundt blokka når jeg ser en mann over gaten. Han ser meg og begynner å gå litt raskere i retning, men jeg tar til venstre og fortsetter. Han roper noe på meg noen ganger for å få oppmerksomheten min. Jeg tror han vil snakke med meg?

Jeg ser tilbake og ser at han har slått ned blokken jeg er på og går raskt i samme retning jeg kjører. Han løper ikke mot meg. Det virker mest som om han ønsket å få oppmerksomheten min og si hei eller noe.

Men det var utrolig tidlig, jeg løp alene og det var ikke andre mennesker rundt, så det var oppsiktsvekkende. Jeg tok en beslutning om å endre ruten og løpe til en park i nærheten hvor jeg visste at det ville være folk som gikk på omkretsen.

Hjertet mitt løp, så jeg stoppet for å gå da jeg kom til parken for å roe meg ned.

Jeg tror ikke jeg var i fare, men jeg var urolig, så jeg trengte å endre planen min. Jeg endte opp med å måtte kutte løpet mitt på grunn av dette og spurte meg selv etter løpet.

Måtte jeg virkelig kutte det? Må jeg nettopp ignorert det og fortsatte å gå ruten jeg planla? Oreagererte jeg?

Vel, jeg vet ikke. Men jeg stemmer deg feil på siden av forsiktighet hvis du løper eller trener og ikke er sikker på en situasjon. sikkerhet først! (Ikke “sikkerhet 3.!” Som en venn pleide å si!)

Det kan være vanskelig å bestemme om du er smart og trygg eller paranoid i forskjellige situasjoner.

Og det er ekstra vanskelig for meg å tyde det i det siste fordi jeg føler meg mye mer engstelig enn vanlig.

Så noe relativt lite som noen som roper, uventede fyrverkeri midt på dagen (!? !!), sirener osv.… Kan være veldig oppsiktsvekkende og aktivere en fysisk og/eller emosjonell reaksjon. Noen som ropte for å få oppmerksomheten min mens jeg løp var noe jeg normalt kunne forsømme tidligere. Men i dag kjente jeg hjertet mitt racing og hadde en kamp- eller flyreaksjon.

Det er noe jeg trenger å se nærmere på fordi det suger å føles slik.

Men det er også greit og ganske normalt fordi mange mennesker er stresset og så mange ting er nytt og skummelt ideal nå.

Og hovedgrunnen til at jeg deler dette er å si … selv om jeg innser at jeg er ‘hoppete’ ideal nå, indikerer det ikke at jeg må forsømme et rødt flagg. Jeg var alene og løp tidlig om morgenen, en mann ropte for å få oppmerksomheten min, og jeg skulle ikke føle meg dårlig at jeg kuttet løpet mitt på grunn av det eller spørsmålet om jeg bare var altfor forsiktig.

Hvis du er i tvil, kjør den ut (til et sted er du trygg og føler deg rolig).

xoxo, Monica

Flere maratonoppdateringer:

Maraton treningsdag 1

Maraton treningsdag 2

Maraton treningsdag 3

Maraton treningsdag 4

Maraton treningsdag 5

Fortsett! med disse:

Hvordan trene for en virtuell løpsdel ​​1

Hvordan du kjører ditt beste virtuelle løpsdel ​​2

DIY mikrobølgeovn popcorn

5 øvelser i underkroppen for løpere

Følg @RuneTePeat på Instagram for gjeldende løps- og spisoppdateringer!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Hvor lenge må du trene for et halvt maraton eller full maraton – Q & AHvor lenge må du trene for et halvt maraton eller full maraton – Q & A

Nye løpespørsmål fra Instagram @RuneTePeat Story Box! I dag snakker vi om en ny løpertrening for th

Trening for Boston Marathon Video Series Vert Hello!

Trening for Boston Marathon Video Series Vert Hello!

Hallo! Jeg er vertskap for en videoserie som heter ‘10, 000 miles to Boston ’med Hylands drevne! Vi følger et team av Heale

OC Marathon Training Plan and Race Discount Code

OC Marathon Training Plan and Race Discount Code

Marathon og Half Marathon Training Plan Intermediate for å bli raskere eller PR. For løpere med et tidsmål. Styrke Traini

Disney World Marathon Training Week 1

Disney World Marathon Training Week 1

Dopey Challenge Training Week 1 Vel … da jeg tok en beslutning om å registrere meg for å drive Dopey Challenge forrige uke var jeg stort sett overraskende

avgjørende for å lære av de dårlige løpene for å bli bedre og løpe raskere

avgjørende for å lære av de dårlige løpene for å bli bedre og løpe raskere

Hvordan lære av et dårlig løp. Føler deg treg eller utslitt skjer, ofte må du kutte et løp. Slik figurerer du

Marathon Training Day 1 – Videodagbok?

Marathon Training Day 1 – Videodagbok?

Start Marathon Training Journal. Dag 1 Sjekk inn etter mitt lange løp. Kjøring og oppskrift daglige oppdateringer for neste 90 dager

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *