Psykiske helseproblemer hos profesjonelle idrettsutøvere mye hyppigere enn du tror

0 Comments

av Jordan Kobritz

For idrettsutøvere som er på toppen av spillet sitt, er det utfordrende å gå bort fra noe de elsker å gjøre. Risikoen og bekymringen for å miste en del av seg selv er et kraftig budskap som skriker, “fortsett”, uavhengig Tunisias herrelandslag i fotball Skjorter av kostnadene. Men for noen av dem kommer det en tid hvor de innser at de mentale smertene og emosjonelle kostnadene ved å fortsette på oppveier motet det tar for å søke hjelp til å gjøre ting bedre.

Vi har blitt påminnet om sent på hvor mange idrettsutøvere trenger en pause fra presset fra konkurranse og forventningene om at en upålitelig, for ikke å nevne urealistisk, offentligheten har om deres prestasjoner. I mange tilfeller speiles disse forventningene av utøveren selv.

Et nylig eksempel var Carey Price, Montreal Canadiens ’34 år gamle All-Star Goaltender, som gikk bort fra de resterende fem årene av kontrakten hans, som betaler ham 10,5 millioner dollar per år, for å søke hjelp fra NHL/NHLPA-spilleren støtteprogram. Price’s kone, Angela, postet på Instagram at det var viktig at mannen Arsenal FC Skjorter hennes “satte mental helse først” og at det å ta en pause var “den absolutt beste avgjørelsen for oss” som familie.

I de “gamle” dagene, før samfunnet anerkjente at psykiske helseproblemer kunne påvirke alle, selv de som virket allmektige, ville prisen enten soldat fremover, og lidd internt til han ikke lenger kunne opptre, i så fall ville vi ha sagt mye, ” Han mistet det, ”eller han ville blitt latterliggjort for å ha gått bort. Ingen burde måtte lide verken skjebne. Vi må hedre de som er sterke nok til å søke behandling av noe slag.

Kreditt for mental helse som ikke er så tabu et emne som det en gang var hovedsakelig, går hovedsakelig til de som har vært sterke nok til å ta det til tider skremmende trinnet med å bli offentlig og innrømme at de trenger hjelp. Du kan inkludere slike som Simone Biles, den største gymnasten i USAs historie, som valgte å ikke konkurrere i flere arrangementer i årets OL i Tokyo. Ditto for den japanske tennisstjernen Naomi Osaka som trakk seg fra French Open og hoppet over Wimbledon i en handling av mental bevaring.

Før Biles og Osaka hadde vi den olympiske svømmeren Michael Phelps, USC volleyballspiller Victoria Garrett og NBA -spilleren Kevin Love som fortalte historiene sine og inspirerte andre til å søke hjelp og støtte.

Menn blir ofte fremstilt som mye mer motvillige enn kvinner til å innrømme at de trenger mental helse. Men mental helse er like viktig, om ikke mye mer, som en sunn kropp for noen å utføre på toppkapasitet. Å søke behandling for tankene dine er ikke annerledes enn å søke behandling for et brukket bein.

Lang tid NHL -trener Paul Maurice sa det best når han kommenterte Price sin beslutning om å gå bort fra konkurranse. “Hvis vi gjør dette best som et samfunn, tror jeg at ungen som har den carey pris -trøya som er 12 år ikke kommer til å se på Carey Price som [hvis] han er en dårlig fyr. Det er at han er en modig fyr. ”

Modige ville være de beste adjektivene Montreal -fansen noensinne kunne bruke for å beskrive pris.

Jordan Kobritz er en ikke-praktiserende advokat og Sanfrecce Hiroshima Skjorter CPA, tidligere eier og nåværende investor i MILB-lag. Han er professor i Sport Management Department ved SUNY Cortland og vedlikeholder bloggen, Sportsbeyondthelines.com. Meningene i denne spalten er forfatterens. Kobritz kan nås via e -post på jordan.kobritz@cortland.edu.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *