Nil Technology Service Company vil være det presenterende sponsor for Lead1 Association Meeting

0 Comments

Spry, det AZ Alkmaar Skjorter eneste selskapet i Collegiate Sports Industry med et komplett og markedsklart navn, bilde og likhet (NIL) teknologiløsning, vil være det Presenterer sponsor på Lead1 Association sitt halvårsmøte 14. april.

Lead1 representerer de atletiske regissørene for de 130-medlemmers skolene i fotballskålen underavdeling og er en innflytelsesrik ressurs for medlemmene når det Gremio Skjorter gjelder beste praksis for å navigere i utfordringene og mulighetene knyttet til null-bevegelsen.

“Dette var en enkel avgjørelse for Spry,” Flamengo Skjorter sa Lyle Adams, administrerende direktør og grunnlegger av Spry. “Lead1 er i høysetet når det gjelder hvordan friidrettsavdelinger på universitetet og universitetet tar opp null -bevegelsen. Å samarbeide med Tom og Lead1 er en ære. ”

Spry, som ble grunnlagt i 2020, mener at teknologi bør være midtpunktet i enhver null -løsning, et konsept som forskjellige høyskoler og universitetsutstyrsavdelinger har omfavnet. Wake Forest og Oral Roberts University er bare to av skolene som satte ut Sprys plattform i fjor høst.

“Ved å bli en presenterende sponsor for Lead1s halvårsmøte, kan vi samarbeide med atletiske avdelinger, atletiske direktører og senioradministratorer for å lage en tjeneste som adresserer og løser mange av de utfordrende Nil-problemene,” la Adams til. “Det gir oss også en mulighet til å støtte den fremtredende organisasjonen for Division I College og University Athletic Director.”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *