Hvilken størrelse er normal? Frøken Indiana’s Bikini Rally

0 Comments

Hei! Jeg tok en tur i ettermiddag i tillegg til at jeg så noe om den eneste ‘normale’ bikinikroppen på Miss USA Pageant på nyhetsfeeden min. Denne såkalte typiske kvinnen er frøken Indiana Mekayla Diehl.

(kilde)
Mine nyeste videoer

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask evaluering av det nye memoaret til en medisinavhengigs dobbeltliv. sjekket ut av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
Jeg fikk en Covid-19-test
05:16

Bo
00:00
08:21
06:12

Jeg liker at folk virkelig møttes rundt henne på Twitter i tillegg til å applauderte hennes ‘ikke veldig mager’ kropp! Et av argumentene mot å ha mye mer “normal størrelse” -design er at det ikke er det folk vil se. Hei, hvis folk på Twitter fantaserer om en krøllete kvinne – kanskje er det det vi vil se !!

Jeg liker at hun har det så godt som er stolt. Hun burde være !! Hun er nydelig.

Jeg tror vi burde huske på at Diehl er i størrelse 2 så vel som varmt varmt! Hallo. Hvis det er normalt, velsigne Gud det.

Djevelens talsmann kan si … “Jada, det er enkelt å eie den når du er så vakker.”

Men som en måte å blogge forfatter som føler press for å se på en spesifikk måte, kan jeg ikke se for meg presset hun måtte være perfekt. Jeg vil bare fortelle henne “takk” for hva jeg er ikke sikker. Men jeg setter pris på … um, henne?

Jeg er ganske sikker på at hun fortsatt bustet rumpa for å se så fantastisk ut. Det krever mye arbeid. I tillegg til at jeg forstår at noen kvinner bare er tynnere enn andre – så noen få av de andre deltakerne kanskje ikke har måttet sulte etter dette håndverket, men noen gjorde det. I tillegg til det er en del av konkurransen – ser utmerket ut i en bikini.

Men du kan se utmerket ut med kurver eller bryster i forskjellige størrelser (ideelt sett ikke annen størrelse fra hverandre, men forskjellig fra kvinnen ved siden av deg) eller stort hår eller en sekspakke eller litt vigg eller hva som helst. La oss være mye mer akseptere hva “å se utmerket ut i en badedrakt” betyr.

Og nå kan vi gå tilbake til vår regelmessige anordnede programmering av ubehagelige monikanske bilder

Spørsmål: Hva tror du? Er det en ‘normal’ kroppstype?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Nye sterke biter snack av fosterfarmer

Nye sterke biter snack av fosterfarmer

Jeg prøver de nye fosterfarmene sterke bitt snacks! Dette er en ny matoppdagelse så godt som jeg bare så opp å ha funnet dem

Kontakten oss til tarmer så vel som å våge veldig så vel som å løpe

Kontakten oss til tarmer så vel som å våge veldig så vel som å løpe

Inspiser i tid … hva gjør du i dag? Chime inn med løp, hviledag, styrke, hjørnetann, osv. … [Inspiser inn på @rune

Den aller beste løperen i Sandals, Lorena Light Footed Runner – Netflix Doc Recap

Den aller beste løperen i Sandals, Lorena Light Footed Runner – Netflix Doc Recap

Lorena Light Footed Lady Evaluation Running Podcast. Er det bra mens du løper? inspiser inn med dine løpende mål etter

Enkel frokostbakt potetoppskrift

Enkel frokostbakt potetoppskrift

Enkel frokostbakt potetoppskrift poteter er en deilig, næringstett vegebord så vel som et utmerket valg for å gi drivstoff til wo

Løping er den aller beste metoden for å gå ned i vekt, men …

Løping er den aller beste metoden for å gå ned i vekt, men …

Nøyaktig hvordan du kan gå ned i vekt på løping så vel som glede over reisen. Forslag for å gå ned i vekt med løping. nøyaktig hvordan du kan glede meg over å løpe så vel som å føle goo

9 grunner til at jeg krever et massasjemedlemskap

9 grunner til at jeg krever et massasjemedlemskap

Massasje misunnelse månedlige spesialiteter samt evaluering av å få en massasje eller ansiktstjeneste hver måned. Grunnene mine til å få en massasje

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *