Hvordan forstår du at du er forberedt på å løpe et halvmaraton

0 Comments

nøyaktig hvordan forsto du at du var forberedt på å løpe et halvmaraton?

Jeg fikk denne bekymringen for noen dager tilbake – det er noe jeg blir spurt mye av en eller annen type….
Mine mest aktuelle videoer

Athleta Running Shorts Review.mp4
Ingen chafing løpeshorts for kvinner. Ny evaluering av Athleta Hiit it 9 i inseam shorts.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 21 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 4
01:21

Bo
00:00
08:21
08:21

“Jeg kan løpe 6 miles nå i tillegg til å føle meg bra … nøyaktig hvor lenge før jeg er forberedt på et halvt maraton?”

“Jeg kjørte en 5K forrige jul, så vel som å ha kjørt noen gang med tanke på det – tror du at jeg kan løpe et halvmaraton i april?”

Ja, du kan løpe et halvmaraton. Tidspunktet avhenger imidlertid av ditt fysiske egnethetsnivå, så vel som tid du må trene.

Du er forberedt på å trene for et halvmaraton når:

1. Du kan løpe omtrent 6 mil eller 10 000, så vel som den ikke sender deg til helsevesenet og/eller får deg til å ikke like løping.

Hvorfor – mange halvmaraton -treningsplaner begynner sine lange løp på omtrent 5 eller 6 mil. Så du må ha den basen utviklet så mye som å kunne kjøre den strekningen når en uke.

2. Du har omtrent 4 eller 5 dager i uken som gjør det mulig for tid å løpe – dette kan være 45 minutter til en time avhengig – med en dag med litt mer tid for lange løp.

Hvorfor – mange treningsplaner har du kjørt 4 eller 5 dager i uken. Det er noen få “løp 3 dagers” planer, men du må fortsatt krysse tog på dagens dager.

3. Du vil virkelig løpe 13,1 mil! <- Ønsker så vel som motivasjon er nr. 1-indikatoren. Hvis du vil ha det, velg det !!! Hvorfor- jeg kan ikke fortelle deg hva du kan så godt som ikke kan gjøre- ingen kan! Du forstår hva du er laget av !!! Her er en liste over mine foretrukne halvmaraton -treningsplaner så vel som ressurser. Race Recaps -siden min har over 50 løp som jeg har kjørt! Ta en titt på siden Race Discount Rates hvis du søker å indikere opp for et løp. Lykke til! Spørsmål: Har du løpt et halvt maraton? Vil du? Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *