2015 Mr. Olympia – The Best Storm

0 Comments

av Geoff Roberts

Mr. Olympia -konkurransen i 2015, den 51. i sitt slag, har nå kommet og borte. Årets show har allerede blitt møtt med mye granskning, og med god grunn. Beskrivelsen som resonerer høyest når det gjelder Mr. Olympia 2015, ved hjelp av akkumulering av flere forskjellige hendelser, er ganske enkelt antiklimaktisk. Dessverre var dette året en slags “perfekt storm” forårsaket av mange aspekter som gjaldt hodet samme natt i Las Vegas. Normalt sett er grunnen til at et gitt kroppsbyggingsshow er tenkt som “dårlig” rett og slett en refleksjon av at oppstillingen er svak eller utøverne i oppstillingen som ikke vises på sitt beste. I tilfelle av Mr. Olympia 2015 var begge disse negative konnotasjonene en realitet, men av spesielle grunner.

Årets oppstilling var absolutt svak, det er ingen diskutert det. Når det gjelder hovedaspektene som bidrar til at oppstillingen er svak, er det en gigantisk, rød-hette slitende elefant i rommet. Spekulasjoner om hvorfor Kai Greene aldri kom til scenen, vil ikke bli sett her, da det egentlig ikke betyr noe på dette tidspunktet. Alt som betyr noe er Bodybuildings egen MTV-Reality-drama-star selv, også kjent som Mr. Få det, fikk absolutt ingenting gjort på Olympia-scenen, noe som fikk den generelle kvaliteten på showet til å lide betydelig. Mens han likte Olympia som utspiller seg i år, ble det tydelig tydelig at Kai meget godt kan ha vunnet showet hadde han faktisk konkurrert. I så fall ville dette året vært en av de mest minneverdige Olympiasene i nyere historie i stedet for de mest sannsynlige å få deg til å sove.

Kai Greene var ikke den eneste toppkonkurrenten som ikke dukket opp på scenen i år. Cedric McMillan og Justin Compton gikk begge glipp av (av veldig forskjellige grunner) på alle bortsett fra visse topp syv -avslutninger forutsatt at de kom ordentlig ut. Cedric ble tilsynelatende syk i timene frem til showet, og hindret ham i å komme på scenen, mens Compton ganske enkelt valgte å ta fri og gjøre forbedringer for neste års Arnold Classic. Cedric McMillan er fraværende fra vår største, mye prestisjetunge konkurranse er bare dårlig. Grunnleggende som det. Cedric er en publikumsfavoritt og er en av få topp olympiere med et utseende som kan skaffe seg mye nødvendig mainstream appell. Justin ville ha gjort showet mye mer spennende av to grunner. Nummer én, han er fremdeles en ung og kom, noe som gjør ham morsom å se på, og to, hadde han løst de oppblåstede problemene vi så fra ham på Arnold, noe som er en tydelig mulighet, ville han vært ideell i blandingen.

Nå kommer vi til den altfor vanlige Zapper-kvaliteten, konkurrenter er utenfor sitt preg. Mye av ville være enige om at de to mye spennende “What Ifs” som kom inn i årets show var store Ramy og Shawn Rhoden. Ramy, ikke overraskende, var ikke i form. Ramy forbedret seg fra sin siste visning, men var fremdeles en god 20 kilo tyngre enn han trengte å være i kjøp for å true Phil. Ryktene sier at Ramy nok en gang vil slå seg sammen med Chris Liverpool FC Skjorter Aceto. Chris kan være Ramys siste håp. Hvis han ikke klarer å komme inn i ekte konkurranse -tilstand igjen mens han jobber med River Plate Skjorter Aceto, kan du stikke en gaffel i muligheten for at han noen gang viser oss ekte kondisjonering og dominerer sporten som han burde.

Shawn Rhoden var uten tvil den mest skuffende konkurrenten i hele showet. Ikke fordi han var ute av form, flat eller ble dømt urettferdig, men fordi hans fryktelige presentasjon forhindret at hans fantastiske nye gevinster ble brukt på riktig måte. Shawn spredte seg rundt på scenen som om han ikke engang ønsket å være der, og det som er verre, han så ut til å ha absolutt null kontroll av noe slag over midtseksjonen. Shawn har den minste midjen på scenen, ingen spørsmål. I denne oppstillingen hadde han imidlertid ikke råd til å bli distansert under overganger, og til og med på flere positurer som Side Tricep, et skudd som han må vinne på en måte. Shawn Rhoden hadde den beste kroppsbygningen på den scenen. Ved ikke å kontrollere midtseksjonen, overleverte Shawn i hovedsak 150K til Dexter Jackson og Sandow direkte til Phil Heath. Hvis du skulle eliminere distensjonen av underlivet og beholde alt annet om kroppsbygningen hans nøyaktig det samme, ville Shawn Rhoden sannsynligvis være Mr. Olympia ideal nå.

Apropos konkurrenter som fungerer som om de ikke vil være der, denne pandemien spredte seg langt utenfor Shawn av en eller annen mystisk grunn. Mange av folket sto bare opp der og sparket tilbake med hendene på hoftene, og viste null følelser eller lidenskap av noe slag når de faktisk ikke slo en positur. Selv når folket slo en positur, valgte veldig få av dem å holde positurene sine for betydelig tid. Phil viste litt ild ved å fordømme, men det var en av de verste versjonene av kroppen hans vi noen gang har sett, så det var fremdeles overveldende. Vi gikk fra den beste pressekonferansen i Olympia -historien i 2014 kombinert med skyving, skyving og høye følelser på scenen, ideell tilbake til en kjedelig pressekonferanseI år kombinert med null følelser på noen måte på scenen. Når jeg ser tilbake, fikk denne sterke kontrasten mellom 2014 til 2015 sannsynligvis årets show til å virke enda verre enn det faktisk var.

Heldigvis for kroppsbyggende fans, ble den gigantiske ballongen av negativitet som oppslukt Vegas fredag og lørdag kveld skivet åpen og delvis tappet av bladet. Deri ligger Olympias ett sølvfor. Dette sølvforet kom i form av 45 år gamle Dexter Jackson. Dexter bidro ikke til noen av de Olympia-nedbrytende aspektene som er lagt ut ovenfor. Dexter var uten tvil hans beste noensinne og viste et høyt nivå av karisma på scenen. Ikke bare var både hans kroppsbygning og oppførsel topp, men å se en Borussia Monchengladbach Skjorter 45 år gammel mann bringe en kroppsbygning som den til scenen var virkelig noe å se. Mens Dexter sto der med Phil, i ferd med å potensielt vinne Bodybuildings største krone på 45, minner det om de magiske øyeblikkene som vises i alle gode sportsbaserte Hollywood-film. Phil Heath vant Sandow for femte gang på rad, men gjør ingen feil, 2015 var året for bladet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *