NCAA-problemer Neste sett med retningslinjer for retur-til-sport

0 Comments

Tredje avdrag av forslag skisserer hverdagens selvhelsekontroller, testing innen 72 timer etter konkurranse for høy, ta kontakt med faresport

NCAA Sport Science Institute ga ut i dag Resosialiseringen av Collegiate Sport: Etablering av krav til metode samt konkurranse om å forlenge tidligere assistanse samt tilby oppdaterte forslag om sikkerheten til idrettsutøvere samt forebygging av spredning av nabolaget til COVID-19.

Retningslinjene er utviklet for å varsle institusjoner om å svare riktig basert på deres spesielle situasjoner, så vel som i den aller beste interessen for å returnere college-idrettsutøveres helse og velvære så vel som velvære. Tallrike idretter trenger nær, personlig komme i kontakt med så vel som trenger spesialutformede retningslinjer. Blant forslagene som er lagt frem:

Daglige sjekker.

Den passende utnyttelsen av avtale med belegg så vel som sosial distansering under trening, konkurranse så vel som utenfor friidrett.

Testteknikker for alle friidrettsaktiviteter, inkludert før-sesong, rutinemessig sesong samt etter sesongen.

Testing samt resultater innen 72 timer LOSC Lille Skjorter etter konkurranse i høye kontakt med faresport.

Medlemsinstitusjoner bør overholde kravene til folkehelse og velvære satt av sine regionale samfunn.

“Ethvert forslag på en vei mot en risikofri avkastning til sport vil avhenge av den nasjonale banen for Covid-19-spredningen,” uttalte Brian Hainline, medisinsk sjef for NCAA. “Konseptet om sportsresosialisering er basert på en situasjon med redusert eller flat infeksjonsrate.”

“Da vi tok den utrolig utfordrende beslutningen om å avlyse mesterskapet i fjor vår, var det siden det bare ikke var noen metode for å utføre dem trygt,” uttalte NCAA -president Mark Emmert. “Denne filen beskriver veiledning av helse- og velværeomsorgseksperter for nøyaktig hvordan vi skal gjenoppta Irans herrelandslag i fotball Skjorter college-idretter hvis vi kan oppnå en atmosfære der Covid-19-prisene er håndterbare. I dag, dessverre, peker dataene i feil retning. Hvis det skal være college -idretter om høsten, krever vi å få Tigres UANL Skjorter en mye mye bedre avtale med pandemien. ”

Forslagene ble opprettet i samarbeid med NCAA COVID-19 rådgivende panel, American Medical Society for Sports Medicine (AMSSM) COVID-19 Working Group, Autonomy-5 Medical Advisory Group, National Medical Association, samt NCAA Committee on Competitive Safetyards som I tillegg til medisinske elementer av sportsforebygging samt underutvalg for ytelsesutvalg. Hjelpen tar også hensyn til forslag fra Centers for Disease Manages samt forebygging.

Det er den siste oppdateringen av de foreløpige kjerneprinsippene for resosialisering av Collegiate Sport -anbefalinger, og tilbyr retningslinjer samt metoder som institusjoner burde tenke på når de etablerer sine egne avbøtningsplaner. De tidligere frigitte handlingsplanene ga forslag for å hjelpe institusjoner med å redusere farene ved Covid-19 spredning som personell samt student-idrettsutøvere.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *