Monica så vel som Maryland

0 Comments

for de av dere som ikke bryr seg om detaljene i livet mitt, er nye for å herre her, er Maryland -tilbudet mitt i et nøtteskall:

Etter college jobbet jeg som rekrutterer mens jeg søkte etter en reporterjobb. Jeg scoret til slutt så vel som fikk en reporterinnstilling i Columbia, MD.
Mine nyeste videoer

Maraton treningsdag 4
Maraton treningsdagbokdag 4 inspiser i

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 21 sekunder

Neste
Reis Jane Review
08:01

Bo
00:00
08:21
01:21

Ben så vel som jeg pakket sammen hva vi hadde, så vel som kjørt fra California til Maryland sommeren før sist. Her er vårt pit stop på Mt. Rushmore.

Etter å ha pakket opp hele livet for en ny jobb, ble jeg permittert.

Deretter ble Maryland truffet av en dårlig vintersesong så godt som jeg var veldig deprimert.

Jeg begynte å like MD om våren, men Ben søkte allerede etter oppgaver i CA.

Ben så vel som jeg vokste nær Matt så vel som Kristin i MD, valgte imidlertid å dra tilbake til Sør -California (hvor vi online nå).

Nå ser jeg tilbake på min tid i Maryland ekstremt godt. Jeg likte løpsrutene i Columbia. Jeg likte treningsstudioet. Jeg savner Kristin så vel som Matt, så vel som å være bedre for østkystlinjebloggere.

Så denne morgenen på 4 kilometer i Maryland var ekstremt bra så vel som nostalgisk

Værtilstanden er ideell, så vel som virkelig får meg til å savne det her <3 pluss, hjemmene er vakre, så vel som ting vi kanskje bare betaler for utenom CA. Kristin så vel som Matt er ekstremt sunne i tillegg til at et kjøleskap fullt av velsmakende alternativer. Jeg lagde en skål med mango chobani, tonn fruktsalat, frokostblandinger samt litt smuldret blåbærmuffin (kunne ikke motstå). Med en stor Dunkin Donuts -iskaffe selvfølgelig! Ben så vel som jeg flyr tilbake til California i ettermiddag. Denne turen gikk for forhåpentligvis raskt, vi kommer tilbake for å gå til snart. Vår layover er veldig kort - vær så snill å krysse fingrene for at vi lager den! Ser deg senere Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett å velge disse: Online løpende vanskeligheter - Dag 3 Online løpende vanskeligheter - Dag 3 Stabel på miles online løpende vanskeligheter Dag 3 Inspiser i. Utskrivbar 50 mil, 100 miles eller 200 miles tracker. Ernæring for løpere - kjør i form vanskeligheter uke 5 Ernæring for løpere - kjør i form vanskeligheter uke 5 Hva er den aller beste kostholdsplanen for løpere? Ernæringsforslag til løpere. Makroer for løping, forslag til måltidsplanlegging samt karbohydrater Enkel dato riste oppskrift Enkel dato riste oppskrift California date shake oppskrift sunn oppdatering! Enkel så vel som lysversjon av den tradisjonelle California -datoen rister i nærheten av Palm Spri Kjører på Marco Island Florida 2021 Kjører på Marco Island Florida 2021 Hvor du skal løpe på Marco Island Florida. Kjøre forslag til reiser så vel som sommerturer. Florida Run Blog og Ben fikk koronavirus Ben fikk koronavirus Bor med noen som fikk Covid19 - hva skjedde? Mine Covid19 testresultater. Sannfulle følelser om å måtte Vekttap, vannmelon så vel som viEkend oppdateringer med Diego Vekttap, vannmelon samt helgeoppdateringer med Diego Nøyaktig hvordan du kan like deg selv mens du forbedrer deg selv. Kroppspositivitet mens du går ned i vekt eller går etter et mål. forslag til nøyaktig hvordan ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *