Iskrem er karbohydrater, ikke sant?

0 Comments

Selv om jeg var full fra middag, har iskremen i fryseren ringt navnet mitt. Så jeg hadde noen toppet med en granola bar i tillegg til litt sjokoladesirup. Litt over toppen, men det er akkurat slik jeg gjør det. Hei, jeg har en 15 miler organisert for i morgen – iskrem er karbohydrater, ikke sant ???

Middag var nettopp rester fra i går – pasta, bønner, fetaost samt brokkoli. I tillegg til at jeg stjal noen av Ben’s brød, siden jeg liker brød så vel som alle.
Mine nyeste videoer

Min vakre ektefelle i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min vakre ektefelle i Pysch -avdelingen: et memoar
av Mark Lukach

Evaluering av lydbok av det aller mest solgte memoaret utgitt 2017.

Er det en flott lytting?
Jeg deler en rask evaluering av boken som tilbys på Audible.

Fra Amazon:

Et hjerteskjærende, men håpefull memoar av et ungt ekteskap som omdefineres av mental sykdom og bekrefter kjærlighetens kraft.

Mark så vel som Giulias liv sammen begynte som en eventyrromantikk. De falt inn som atten, giftet seg på tjuefire, samt startet sitt drømmeliv i San Francisco like etter. Men da Giulia var tjuesju, opplevde hun en skremmende så vel som uforutsett psykotisk pause som landet henne på psykisk avdeling i nesten en måned. En dag var hun dynamisk og godt justert; Den neste, hun var villfarende så vel som selvmord, overtalte at hennes likte ikke var trygge.

Spørsmål:
Hvilken bok eller podcast hører du på nå ??

Hva burde jeg høre på neste?!

Koblinger til boka så vel som andre evalueringer er på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 31 sekunder

Neste
Golden Retriever vil ikke ta pillene hans!
02:19

Bo
00:00
08:21
05:31

I morgen morgen har jeg en 15 miler planlagt. Å løpe så langt alene er grovt? Selv om jeg har energi til å fortsette å løpe, blir jeg lei av hodefilmene mine. Det er da “du burde bare stoppe” -tankene krype inn. Jeg kan begynne å løpe med den regionale løpsgruppen. I tillegg til at jeg kan ha Ben Bike Trip ved siden av meg når milene blir høyere – det er fantastisk å ha noen til å holde drivstoffet ditt!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Disney World Marathon Training Week 1

Disney World Marathon Training Week 1

Dopey vanskeligheter med å trene uke 1 vel … da jeg valgte å registrere meg for å drive den dopeiske vanskeligheten i forrige uke var jeg hovedsakelig overraskende

Sunn varm sjokolade i en treg komfyr samt DIY pålegg

Sunn varm sjokolade i en treg komfyr samt DIY pålegg

Enkel varm sjokoladeoppskrift for en gruppe. sunn 2 komponent varm sjokoladeoppskrift på husholdning eller fest. Nøyaktig hvordan du lager hot co

Strender så vel som Cream Smoothie Bowl Recipe

Strender så vel som Cream Smoothie Bowl Recipe

Lys smoothie i en skåloppskriftsprotein pakket med yoghurt, fersken, melk samt spinat. miljøvennlig smoothie bolle

Årets mest betydningsfulle maratonløp

Årets mest betydningsfulle maratonløp

Hva er Walt Disney World Marathon Goofy Challenge? samt Dopey Challenge? info så vel som nøyaktig hvordan du velger om du skal

Kjører Dopey Vanskelighetsgrad 2022 (Disney World Run Series)Kjører Dopey Vanskelighetsgrad 2022 (Disney World Run Series)

Jeg registrerte meg nettopp for å drive Dopey Challenge! Jeg har ikke kjøperens anger … eller burde jeg si, Runner’s anger – ennå. Jeg er

Impossible Teriyaki Bowls – Pre Race Recipe

Impossible Teriyaki Bowls – Pre Race Recipe

Impossible Burger Teriyaki Bowls Oppskrift på løpere. Pre Long Run eller Pre Race Dinner Recipe før du løper halvmaraton

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *