2016 US Women’s Gymnastics OL -lagforsøk i San Jose Top Moments

0 Comments

Hei! Jeg kom nettopp tilbake fra San Jose hvor det amerikanske kvinnens olympiske gymnastikkteam ble valgt !! Det var bemerkelsesverdig så vel som interessant så vel som inspirerende. Jeg hadde en utmerket tid. Det var så mange hendelser så vel som uforglemmelige øyeblikk, så jeg skal bare dele topp 10 for å holde dette kortfattet.

Topp 10 øyeblikk fra de amerikanske kvinnens gymnastikk -OL

San Jose. Fra det øyeblikket jeg dukket opp i San Jose, var det surr hvor som helst rundt OL -forsøkene. Det var indikasjoner hvor som helst som feiret begivenhetene så vel som kommende OL. Jeg føler kanskje den lykkelige, ekstatiske energien og likte bare å gå (og løpe) rundt i byen.

Fairmont Hotel i San Jose
Dette er et ekstremt elegant hotell – men utover fasilitetene så vel som utsikt så vel som plass så vel som kundeservice var det der alle de berømte, elegante så vel som stjerneidrettsutøvere bodde!

En av mine foretrukne ting om Fairmont var alle de tidligere olympierne så vel som legendariske gymnaster bodde der også! Jeg renset armer med Shawn Johnson så vel som Kerri Strug så vel som så mange andre. Hver gang jeg var i heisen eller lobbyen så jeg noen berømte.

Høydepunkt: Jeg var i heisen med Natalie Morales samt frøs. Jeg må ha uttalt ‘hei’ i det minste! Jeg var nølende med å be om et bilde siden det virket som om hun nettopp hadde fungert i tillegg til at det mest sannsynlig ikke føltes som det, men jeg angrer på at jeg ikke har sagt hei !!

Jeg prøver å handle chill:

Maten så vel som drikke.
Jeg ble invitert til de olympiske prøvelsene av representanter fra CorePower. De hadde så mye bemerkelsesverdig mat for gruppen. I tillegg til at de på samme måte hadde alle valg av Fairlife -melk, CorePower så vel som yup. De ble tilbudt hele helgen, så jeg sørget for å smake på dem alle. Min foretrukne er CorePower -lyset i sjokolade.

Møte Simone Biles!

Hun er den aller beste gymnasten i verdensidealet nå, så vel som noen få av de tidligere olympierne til og med uttalte kanskje noen gang! Hun var utrolig fantastisk så godt som jeg spurte hva hun spiser før konkurranse.

Biles uttalte at de normalt har en sen lunsj før en konkurranse som helgens olympiske forsøk. Hun diskuterte fjærkre, men uttalte at hun er allsidig med det kokken forbereder. Hun uttalte også at hennes foretrukne kjernekraftsmak er jordbær. Min er sjokolade

Delta på prøvelsene i tillegg til å tilfredsstille så mange fans så vel som gymnastikk utrolig fans!

Bak kulissene i de olympiske gymnastikkforsøkene

Når du kommer dit, varmer gymnastene opp alle de forskjellige hendelsene. Det er så mye som skjer rundt konkurransegulvet. Noen gjør gulvpass, noen praktiserer hvelvet … det er morsomt å se. Du kan fortelle at de hovedsakelig bare varmer opp i tillegg til å få nerver ut-ikke kaste “full-out” -bevegelser.

Hvert fjerde år…

Innføringen av alle gymnastene i begynnelsen av prøvelsene både fredag ​​og søndag var kjempebra! Det er en video med høydepunkter fra noen få av de aller beste, så vel som mange uforglemmelige øyeblikk fra amerikanske olympiere fra fortiden. De viste noen av de aller beste så vel som ikke nødvendigvis verste – uansett hvor vanskeligste øyeblikk for gymnastene.

Og stemmen over var bemerkelsesverdig på den aller beste måten … “Hvert fjerde år … starter nå!”

Gymnastikk -olympiske forsøk

På dette tidspunktet er alle kvinnene fantastiske. Disse er de aller beste i verden. Hver og en brakte den virkelig så godt som det var utmerket å se hver eneste forestilling. Det var det! De er det !! Presset er på så godt jeg vil at de alle skal gjøre det.

Løper i San Jose!

Jeg oppdaget en utmerket vei langs det som ser ut som et elveleie, så vel som er ekstremt lik noen få ruter jeg har kjørt i SoCal. Det er en utmerket løpebane hvis du er i området!

Bla gjennom den aller beste iskaffe fortsetter. Etter en rekke tips fra besøkende prøvde jeg til slutt Philz Iced Coffee. Det er deilig.

Etter rettssaker ‘piknik’ på hotellrommet mitt! Se nøyaktig hvordan blåbærene vendte fingrene mine blå etter at jeg angrep dem !!

Min aller første baseballkamp i San Francisco samt verdens nakne sykkelturinvitasjon. (En naken person syklet opp ideal på siden av meg, så vel som Ben begynte å snakke med ham! Han forklarte dagen så vel som vi alle er gode venner nå.)

Scoring en spesiell olympisk utgave sjokoladebar fra Hershey’s !!

Nastia Lukin
Nastia Lukin snakket med gruppen vår på lørdag, så vel som det var utrolig inspirerende så vel som jordnær på nøyaktig samme tid. Hun snakket om de aller beste øyeblikkene i OL – hei der er hun en gullmedaljevinner! Imidlertid på samme måte det verste – som da hun falt av de ulikstengene ved de siste forsøkene.

Hun uttalte at mammaen alltid uttalte at “aldri stopp etter en dårlig dag.”

Mammaen hennes ville få henne til å fortsette til treningssenteret etter en dårlig dag så vel som da hun hadde en flott dag hun ville gi henne valget om å slutte. Av programmet du ikke vil stoppe etter en GReat Day !!

Jeg føler at det virkelig er forbundet med løping. Alle av oss har dårlige treningsøkter eller dårlige løp eller forferdelige løp! Jeg har mest sannsynlig sluttet å løpe på et tidspunkt under hvert maraton jeg har løpt! Det var bare så relatabelt og motiverende. Dette kan være min foretrukne del !!

Alt i helgen var bemerkelsesverdig så godt som jeg er så pumpet for Rio! Er du?!

Gratulerer til kvinnene som laget 2016 Women’s Gymnastics Team !!

(kilde)

SPØRSMÅL: Hva er din foretrukne sommer -sport?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *