En beste mulighet for PED -reform i MMA

0 Comments

Det er ingen hemmelighet at PED -overgrep eksisterer i en verden av elitesport og MMA er intet unntak. Nyere utvikling skinner søkelyset på dette emnet, og spørsmålet er at dette blir en krise for sporten eller en mulighet.

Det hele startet med at Georges St. Pierre var frivillig for forbedret testing utover de minimale standardene for atletiske kommisjoner. Det endte med et dysfunksjonelt rot med en rift mellom GSP, hans kommende motstander, UFC og Nevada State Athletic Commission.

Nå rapporterer Lapress.ca at GSP gir uttrykk for misnøye med UFCs manglende støtte til hans forbedrede testinnsats. Han er sitert (ved hjelp av Google Translate) som følger:

“Det er ting jeg ikke kan si. Jeg vil ikke komme tilbake til UFC fordi det er arbeidsgiveren min. Jeg tar imidlertid ikke journalister for idioter. De er i stand til å lese mellom linjene. De kan se hva som skjer. “

“Det doping i sporten min, ikke la deg lure,”

“Det plager meg en liten kamp mot mennesker som bruker ytelsesforbedrende medisiner, fordi det ikke er rettferdig. Det er en stygg forskjell i trening, argumenterer Georges St-Pierre. Det er de som sier: “Doping, det plager meg ikke.” Meg, det Mexicos herrelandslag i fotball Skjorter plager meg. Men jeg vil gjøre det uansett, kampen. Uten å anklage noen, hvis det er noen som ikke vil gjøre testene, vil jeg kjempe. Det vil ikke være første gang. Men det er Gremio Skjorter bare det at jeg blir litt sliten. “

Denne riftet mellom sportens høyeste profilidrettsutøver og verdens beste promotering kan bli stygg. Det trenger imidlertid ikke. Idrettens langsiktige interesser avhenger av fortsatt inngrep i mainstream sportsmarkedet. Å være skyet i potensielle PED -skandaler hjelper ikke dette. Å adressere PED -misbruk er derimot i alles interesser. GSP og UFC må samarbeide og bruke denne muligheten til å utføre noen fornuftige reformer Boca Juniors Skjorter for å adressere PED -situasjonen. Å luke ut misbruk av PED vil ikke bare forbedre deltakernes sikkerhet, men også hjelpe til med mainstream aksept av idretten som hjelper til med å gi drivstoff til den langsiktige veksten, og gjøre denne potensielle mørke skyen til en vinn-vinn-situasjon.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Maryland Athletic Commission drar fordel av Zuffa Ped Test Funding OfferApril 4, 2014in “Doping”
Tar ikke å avsløre ulovlig pedbruk samtykke i MMA? 8. mars 2013in “doping”
Hvilke ped er utenfor grensene for UFC 161? 12. juni 2013in “Doping”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *