Blå forkle kontra hei der friskt – hvilket er bedre?

0 Comments

Hallo! Jeg håper du ikke er sulten fordi dette innlegget er fullt av deilig mat og jeg begynte å bli sulten da jeg gikk over notatene mine. Jeg sammenligner Blue Apron og Hey There Fresh – to populære leveringsbedrifter. Så jeg ble ‘tvunget’ til å gjøre det skitne arbeidet med å velge deilige klingende oppskrifter, lage dem og fylle min plass med deilige lukter og deretter spise ferske, hjemmelagde måltider. Søren. Vel, jeg lever for å servere (meg selv mat og så fortelle deg om det).

La oss snakke om det –
Mine nyeste videoer

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Gjennomgang av Jessica Simpsons nye bok – Open Book. Sangeren og gründeren søler hemmeligheter og bak kulissene overrasker alt i memoarene hennes.

Gjennomgang av den hørbare boken – Jessica Simpson leser den selv! I tillegg er det belønningssanger når du får lydversjonen!

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 5 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 1
03:12

Bo
00:00
08:21
06:05

Blå forkle kontra hei der fersk …

Disse regnes som måltidsleveringstjenester eller abonnement på måltidssett. De har mange likheter (sammen med noen få andre tjenester som er tilgjengelige nå). Noen måltidsabonnementsbedrifter har et begrenset leveringskart eller bare leverer på bestemte dager – så plasseringen kan også aspekter i beslutningen som du skal velge.

Blått forkle og hei der fersk tilbyr begge en ukentlig tjeneste der de leverer en eske med alle ingrediensene du trenger for å lage noen få måltider hjemme. Det er to personer planer og familieplaner.

Blått forkle – Du kan velge å unngå spesielle proteiner i stedet for vegetarianer eller ikke vegetarianer. Jeg liker dette fordi jeg ikke virkelig graver mye svinekjøtt eller rødt kjøtt – men jeg er ikke 100% imot det. Jeg vil kunne velge et måltidsalternativ basert på hele retten og ikke helt retningslinjer ut kjøttalternativene. Og det er en god idé om jeg lager mat til noen som vil glede seg over kjøttalternativet.

Hei fersk – du kan velge en vegetarisk eller klassisk måltidsplan. Så hvis du velger vegetarianer, er du begrenset til disse måltidene. Du kan velge 3, 4 eller 5 måltider på 2 -personens plan.

Mine blå forkleinnstillinger: Du kan velge alle proteinalternativene eller bare favorittene dine. Jeg plukket skalldyr og fisk. Men før hver levering kan du logge på og velge måltider (jeg tror det er 6 alternativer, og du velger 3), eller hvis du glemmer / ikke bryr deg / annet blå forkle sender deg måltider basert på preferanseinnstillingene dine.

Prisene, brukervennligheten og serveringsstørrelsene er sammenlignbare. Det som er litt morsomt er at måltidene mine endte opp med å være veldig likt mellom begge selskapene. Det var en sjømatrett, en pizza og en panini og en kyllingrett.

Veibeskrivelsene er enkle å følge. Blue Apron får en kant for oppskriftskortene takket være bedre fotografering og bildestørrelse på trinn-for-trinn-bildene.

Blått forkle:

Hei fersk:

Jeg lagde den svertede steinbit med en venn, og det var bra. Jeg synes at ethvert måltidssett er en god idé å bruke hvis du vil ta ingrediensene til andres hus for å lage mat. Det var lett å få mat- og oppskriftskortet og ikke trenger å bekymre deg for å savne noe.

Tiebryteren var denne blekksprutblekkpastaen med reker og snap erter – og jeg liker ikke en gang reker! Men retten hørtes så interessant ut at jeg måtte prøve det. Blekksprut blekkpasta?! Jeg har ikke hatt noe sånt før og hoppet på endringen for ikke bare å smake på det, men kunne lage det selv. Dette er absolutt det mest fancy jeg har laget på en stund.

Og det var deilig! Jeg ble hyggelig overrasket over pastaen og enkel, deilig saus.

Generelt er menyen til Blue Apron mye mer kreativ og eksotisk. Å kunne lage det selv at jeg har lyst til å lære noe nytt og smake på noe nytt. Når det er en sjelden ingrediens eller måltid, diskuterer oppskriftskortet typisk hvilken del av verden det er fra eller andre interessante fakta.

Hvis du vil prøve Blue Apron og imponere vennen din eller deg selv eller valpen din, bruk en hvilken som helst Blue Apron -lenke på denne siden, så får du dine tre første måltider gratis!

Spørsmål: Har du noen gang hatt svart blekksprut blekkpasta? Vil du prøve det? Er du en eventyrlysten spiser?

Jeg prøvde det, og jeg reddet noen for at lillebroren min skulle prøve. Han likte det også!

Ansvarsfraskrivelse: Dette innlegget er gjort i samarbeid med Blue Apron. Alle meninger er mine egne. Takk for at du leser og støtter Run Eat Repeat.

Send meg arbeidsboken

72Save

Deling er omsorgsfull!

72

Pin

Dele

kvitringDele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Dagens Costco drar

Dagens Costco drar

Kjører blogg Costco dagligvarehånd. Run Eat Repeat Instagram Reels Costco bør ha sunne favoritter og best

Hva jeg spiste i dag- matbok

Hva jeg spiste i dag- matbok

Hallo! Dagens Instagram -sjekk i innlegget er en matdagbok. Det har gått så lenge fordi jeg har gjort en hel dag med spiser … men det gebyr

15 raskt pre -run snack -ideer

15 raskt pre -run snack -ideer

Hva du skal spise før du løper og når du skal spise. 15 Fast Pre Run Snack -ideer for nye løpere og trening for et halvt maraton

Hva jeg spiste i dag matdagbok – maraton treningsuke 4

Hva jeg spiste i dag matdagbok – maraton treningsuke 4

Det jeg spiser på en dag. Food Diary Running Blog Training Week 4. Frokost, lunsj, middag og snacks pluss notater på

Ernæring for løpere – Run Fit Challenge Week 5

Ernæring for løpere – Run Fit Challenge Week 5

Hva er det beste kostholdet for løpere? Ernæringsforslag til løpere. Makroer for løping, forslag til måltidsplanlegging og karbohydrater

Den beste sunne handelsmann Joe’s Pumpkin sesongens matvalg

Den beste sunne handelsmann Joe’s Pumpkin sesongens matvalg

Den beste sunne handelsmann Joes Pumpkin Foods. Sjekk ut denne runden av de beste sesongmatene fra TJ -er som Pecan Pumpk

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *