Den lille gaffelmyten

0 Comments

Jeg har en sulten dag. Jeg skjønte dette tidlig og valgte å ha en sunn, proteinfylt snacks midt på morgenen-Tyrkia-roll-ups med hummus. Men det gjorde ikke mye. Så jeg polerte av denne posen med mango så vel som å kalte den en dag (ville ikke få disse tingene igjen).

Jeg hadde en tilfredsstillende på middagstid, så jeg pakket lunsj for å spise på vei. Det var en eggsalat sandwich, gulrøtter, eple samt en bar for senere.
Mine nyeste videoer

4 minutters stående kjernetrening for løpere
Stående ABS -trening du kan gjøre hjemme. Ingen enheter Kjerneøvelser Du kan gjøre å stå opp før eller etter en løpetur. Rask opplæring på 5 treningsbevegelser for en sterk kjerne samt å vanskeliggjøre balansen.

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 31 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 4
01:21

Bo
00:00
08:21
04:31

Jeg organiserte meg om å spise etter tilfredsstillende opp som ikke skjedde. Det var flott mens det varte

Så hva handler dette om?

Jeg fikk en deltidsjobb til. Timene mine på treningssenteret har endret seg så vel som det hovedsakelig er kvelder i det siste. Så dette ga meg litt ledig tid for ekstra arbeid. Jeg skal jobbe på rekrutteringsfeltet igjen (det jeg gjorde for å sette meg på college).

Når det gjelder RER – vil jeg bevare mitt nåværende, middelmådige bloggingsnivå for alle dere som krever noe å sjekke ut på pausene dine fra jobb og/eller institusjon, da jeg skal jobbe fra House 96% av tiden. Dette er flott siden jeg ikke liker å være mye mer enn 5 meter unna kjøkkenområdet mitt i alle slags tider (sarkasme).

Uansett, den sultne dagen min fortsatte da jeg fikk hus så vel som før jeg lagde en kjempegod snack. Jeg hakket opp en enorm salat for å hjelpe meg med å fylle magen. Men i stedet for å nå etter “min” gaffel (den mindre jeg alltid bruker) tok jeg en enorm.

Forrige uke på Dole Healthy Way of Life Blog Summit diskuterte vi en forskningsstudie som erklærer spisesteder som benyttet seg av større gafler, spiste mindre. Det strider mot teorien mange av oss hadde at små gafler så vel som skjeer får deg til å spise mindre automatisk. *Denne forskningsstudien var basert på restaurant spisesteder som ikke er hjemme, så det er det.

Du sjekket ut mye mer her – restaurant spisesteder som bruker enorme gafler spiser mindre

Tanker? Bruker du litt eller stort redskap å spise?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Kan du spise smultringer i tillegg til å være sunne?

Kan du spise smultringer i tillegg til å være sunne?

Jeg stoppet tilfeldig på smultringbutikken i går mens jeg kjørte ærend. Jeg ønsket å få smultringer etter langløp bare nylig

Ingen tips om tilberedning av koke måltider

Ingen tips om tilberedning av koke måltider

Måltidsprep kan være enkelt! Du trenger ikke å lage hele måltider for å stille deg opp for sunne valg. forslag til nøyaktig hvordan du skal forberede

Hva du skal spise etter at du har løpt

Hva du skal spise etter at du har løpt

Hva du skal spise etter å ha løpt for å komme seg raskere. 15 Publiser Run Snack Ideas. Hva burde jeg spise etter et løp? så vel som forslag for å hjelpe deg

Den aller beste sunne handelsmann Joe’s Pumpkin sesongens matvalg

Den aller beste sunne handelsmann Joe’s Pumpkin sesongens matvalg

Den aller beste sunne handelsmann Joes Pumpkin Foods. Inspiser ut denne runden av de beste sesongmatene fra TJ -er som Pecan Pumpk15 hurtigkjørte snackideer

15 hurtigkjørte snackideer

Hva du skal spise før du løper så vel som når du skal spise. 15 Quick Pre Run Snack Concepts for New Runners samt trening for et halvt maraton

Makroer 101 med Tina fra gulrøtter n kake – 137

Makroer 101 med Tina fra gulrøtter n kake – 137

Run Eat Repeat Podcast 137 Makroer 101 med gulrøtter n kakeforfatter Tina Haupert. Hvilke løpere burde spise for å løpe raskere og

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *