Acai Berry-vekttap-svindlere fanget rødhendt

0 Comments

Acai Berry har blitt spionert som et kraftsenters supermat og vekttap-mirakel. Imidlertid er ikke bare mange av helsepåstandene uprovoserte, påstandene om vekttap har overhodet ikke noe grunnlag. Selv om Acai -mani sannsynligvis toppet seg for et par år siden, gikk den aldri bort, og Acai Berry -dietten er nå tilbake i nyhetene. Denne måneden anla Federal Trade Commission (FTC) 10 mye mer søksmål mot falske ACAI -nettsteder. Shady Company -praksis på internett har gjort ACAI -markedsføring til en av de viktigste svindelene i vekttapshistorien, men folk kjøper fortsatt denne baloney. Mot slutten av denne artikkelen har du sett ubestridelig bevis på at Acai Feyenoord Skjorter Berry -vekttap -dietten er et absolutt svindel.

Supermat eller veldig markedsføring?

Mange typer bær kan kalles “Powerhouse Superfoods”, selv om det er verdt å påpeke at ordet “Superfood” ofte brukes (eller misbrukt) som et markedsføringsverktøy. Det er ingen reell vitenskapelig definisjon av det begrepet. Hvis vi skulle definere supermat, vil vi sannsynligvis si at det er en mat som har en uvanlig høy næringstetthet, noe som innebærer en stor mengde næringsstoffer per kalori.

Acai er et eksotisk bær, høstet fra Acai palmer (Euterpe oleracea) hjemmehørende i Sør -Amerika. Det er en liten rund bær, omtrent på størrelse med en drue, som er grønn når det er umoden og lilla når den er moden.

Som du sikkert har oppdaget i annonser, har eksotiske planter, frukt og urter mye salgsappell (“Cacti from Africa”, “Berries from the Himalaya,” “Juices from the Amazonian Rain Forest” og så videre, sørg for en God salg tonehøyde).

Som mange andre frukter inneholder Acai Berry vitamin A, C, E, også kalsium, fosfor, jern og tiamin. De inkluderer også noe fiber og sunt fett. Det som virkelig vekket menneskers interesse var forskningen som viste at denne tropiske bæren var spesielt høy i polyfenoliske forbindelser og antioksidanter – spesielt antocyanin. Dette er en kraftig antioksidant som hjelper til med å ivareta kroppen mot oksidativ spenning og celleskader.

Hvorfor ble Acai så populær? Hva er med all hypen?

Vi kan sannsynligvis takke Oprah Winfrey for at Acai ble berømt. Nicholas Perricone dukket opp på Oprah-showet og kalte Acai en “supermat for alderssfikende skjønnhet.” I løpet av en kort periode ble Acai en salgssensasjon på internett med 600 000 resultater som kom Sevilla FC Skjorter opp fra et Google -søk og supplement -selskaper som ruslet for å komme inn på handlingen. (I dag gir et Google -søk etter “Acai Berry” 19 500 000 resultater).

Annonser fremsatte bemerkelsesverdige påstander om denne “tropiske veldig frukt.” Tilleggsselskaper innbetalte ved å kalle det et “helsemirakel.” Helsekravene som er inkludert: forhindrer aldring, stopper kreft, forbedrer fordøyelsen, forbedrer søvnen, forbedrer leddgikt, forbedrer seksuell ytelse, øker immunforsvaret, avgifter kroppen og forbedrer generell helse.

Hva ville gjøre disse “mirakelbærene” så sunne?

Talsmenn sier at det er næringsstoffene og bioaktive forbindelsene som gir Acai helsemessige fordeler. Det er sant at acai -bærene inkluderer antioksidanter. Men mange av helsepåstandene er ikke bekreftet.

Dessuten er forskningen motstridende med de eksakte mengdene av antioksidanter i bærene. Noen studier sier at antioksidantmengden er høy, men andre sier at det ikke er noe å skrive hjem om. Ikke bare at mange andre frukter inkluderer lignende ernæringsverdi, noe som gjør ACAI ikke så distinkt.

Hva med saftene laget av acai?

Forskning har faktisk blitt gjort både på hele frukt Acai Berry og saftene laget av Acai. En studie på ett populært merke av ACAI -drikkeprodukt demonstrerte at juice- eller juice -massen også beskyttet celler fra antioksidantaktivitet som hele matbærene gjorde.

Fruktjuice generelt, mens de i noen tilfeller kan være ernæringsmessige tette, er også veldig kaloritett. Forskning antyder også at flytende kalorier ikke er så matierende som hele matvarer og at folk ikke har en tendens til å kutte ned på kalorier fra matinntaket når de tar inn kalorier i flytende form.

Richard D. Mattes, professor i mat og ernæring ved Purdue University, sier: “Væskekalorier har ikke sterke metthetsegenskaper, ikke undertrykker sult og fremkaller ikke kompenserende kostholdsresponser. Faktisk, “når de drikker væskekalorier, ender folk ofte opp med å spise mye mer kalorier generelt.”

Så lenge du står fast for kalorier, er det ingen grunn til ikke å inkludere fruktjuice hvis du virkelig vil. Imidlertid er det mye mer sannsynlig at du overfører flytende kalorier enn hele maten hvis du ikke er forsiktig.

Innsikt fra en Amazonian

Hvorfor sier så mange mennesker at Acai er en svindel?

Mange ernærings- og forbrukerorganisasjoner, inkludert American Dietetic Association, Better Company Bureau og Center for Science in the Public Interest, har gitt advarsler ikke bare om den tvilsomme effektiviteten til ACAI -produkter, men om tvilsom markedsføring og markedsføring av ACAI -produkter.

Dey Alle advarer forbrukere om å være mistenksomme overfor ACAI helt gratis rettssaker og falske blogger spesielt, og sjekke bedre bedriftsbyråvurderinger for online ACAI -bedrifter.

Oprah Winfrey, Mehmet Oz, FTC og en rekke statsadvokatgeneraler har anlagt søksmål mot ACAI -selskaper for falske påtegninger og villedende krav. Faktisk var ACAI-industrien enhåndsansvarlig for at FTC endret sine lover om annonsering av produkter på nettet ved hjelp av attester og tilknyttede programmer.

En rapport utgitt av Australian Consumer Association (ACA er det australske ekvivalentet med “forbrukerrapporter” i delstatene), ga nylig sine to øre om påstandene som ble fremsatt for “superfruitjuicene” som Goji, Noni, Mangosten og ACAI.

Dommen? Sunn? Kan være. Overpriset? Helt sikkert. Overdrevne eller falske helsepåstander? Absolutt.

ACAs poeng om prisen er ikke mindre. ACAI -industrien har blomstret i nettverksmarkedsføring. Måten produkter selges i markedsføring på flere nivåer oversettes typisk til høyere detaljhandel til forbrukere, i kjøp for å betale downline Distributors Commissions. Prisene på mange av disse produktene er ublu.

Hva med vekttapskravene? Kan Acai Berry -produkter hjelpe deg med å miste fett?

Så vidt jeg vet, og ganske ironisk nok med tanke på de høylydelige AD -påstandene, har vekttap eller endring i kroppssammensetning aldri en gang blitt studert! Det er ingen bevis for at Acai gjør noe for å hjelpe deg med vekttap. Der vekttapskravene kommer fra, aner jeg ikke.

Ved andre tanke har jeg en ide …

Helsekrav selger matprodukter som gangbusters. Hva er det eneste som selger bedre enn fantastiske helsepåstander? Legg til et krav på vekttap: “Det kurerer sykdom og hjelper deg å gå ned i vekt!” Der har du en blockbuster. Hvis du inkluderer anti aldring og bedre ytelse på soverommet på listen over helsemessige krav, og du kan se hvorfor så mange forbrukere falt for dette, og hvorfor så mange svindlere ble rike av dette.

Bunnlinjen? Er det verdt å konsumere ACAI -produkter eller ikke?

Jeg anbefaler å legge til alle slags bær i ernæringsplanen din, men jeg anbefaler stort sett hele frukten over juice på grunn av fiber- og metthetsegenskapene til bærene. Jeg tror også det ikke er noe så spesielt med Acai at du burde gå ut av din måte å spise acai eller noe annet eksotisk bær over mye mer vanlige typer bær som blåbær, bjørnebær, bringebær, jordbær og så videre.

ADAs posisjonserklæring om ACAI gir gode råd:

“Inntil helsemessige fordeler ved Acai Berry er vitenskapelig bevist, virker det mye mer fornuftig, rimeligere og tryggere å få antioksidanter fra andre frukt- og grønnsakskilder.”

Det samme gjør CSPI:

“Det er overhodet ingen som antyder at Açai -piller vil bidra til å kaste pund, flate mager, rense koloner, styrke seksuell lyst eller utføre noen av de andre typisk annonserte funksjonene” … “Hvis Chelsea FC Skjorter Bernard Madoff var i matbransjen, hadde han levere “gratis” forsøk med Açai-baserte vekttapsprodukter. ”

Jeg skal nå vise deg noe sjokkerende og ubestridelig bevis på hvordan Acai Berry tjente millioner og millioner av dollar for svindlere på nettet med falske vekttapblogger.

På bildet nedenfor vil du se en av de beryktede falske bloggene som (og fremdeles er) funnet over hele internett de siste årene. Vanligvis vil du finne disse bloggene fra en søkemotor, eller du kan se en annonse på et annet nettsted, som førte deg til den falske bloggen.

Hvordan vet jeg at det er falskt? Fordi før og etter “attest” på svindelsiden er min venn og tidligere bloggbidragsyter, Adam Waters!

Adam autoriserte imidlertid ikke bruken av fotografiene sine. Faktisk brukte han aldri engang Acai! Svindlerne rev av Adams bilder fra hans personlige nettsted etter at han gjorde en ekte og spektakulær kroppsendring på egen hånd (uten kosttilskudd eller “supermat”) og la dem opp på sin falske Acai -svindel “blogg.”

Acai -manen toppet seg sannsynligvis rundt 2009, men det er utrolig hvor utbredt annonsene fremdeles er i dag. Hvis det noen gang var et sted å si at “kjøper pass på”, er det i tilfelle Acai Berry -markedsføring på internett.

Advarsel! Kjøper pass på! Bildet nedenfor er et nettstedskjermbildefangst av en falsk ACAI -svindelblogg:

For mye mer informasjon, gå til www.burnthefat.com

————————-Om forfatteren:

Tom Venuto er en naturlig kroppsbygger, personlig trener, treningsstudioeier, frilansforfatter og forfatter Ofburn the Fat, Feed the Muscle: Fat Burning Secrets of the World’s Best Bodybuilders and Fitness Models. Tom har skrevet 140 artikler og har blitt omtalt i Iron Man Magazine, Natural Bodybuilding, Muscular Development, Muscle-Zine, trening for menn og menns trening. Tom er Fat Loss-eksperten for Global-fitness.com og ernæringsredaktøren for femalemuscle.com, og artiklene hans er regelmessig omtalt på bokstavelig talt dusinvis av andre nettsteder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *