NIL Innovation Business introduserer ’tilpassbar’ plattform for NCAA Compliance Experts

0 Comments

Spry, en veletablert leder innen NIL Compliance Software, har avslørt introduksjonen av en SpryConnect, et nytt generelt samsvarsprodukt, som “vil effektivisere NIL -prosesser også som generelle samsvarssystemer på en Sør-Koreas herrelandslag i fotball Skjorter sikker, brukervennlig, tilpassbar plattform, ”ifølge selskapet.

“Vi har hatt en fantastisk suksess med Spry Nil, vårt foreløpige tilbud, som hjelper høyskoler i alle tre NCAA -divisjonene navigerer i det nye Nil -landskapet,” uttalte Spry Creator samt administrerende direktør Lyle Adams, medlem av Wake Forests 2007 NCAA Champion fotballag. I løpet av våre kontinuerlige samtaler med atletiske avdelinger så vel som administratorer dukket det imidlertid opp en rekke mønstre. SpryConnect er responsen på disse bekymringene. ”

Med SpryConnect kan atletiske avdelinger koble seg til lagene sine “som aldri før. SpryConnect har dynamisk meldinger, sentralisert informasjon, automatisert prosess samt en robust policy -motor blant andre forbedringer:

Dynamisk meldinger

Team bruker ofte eksisterende utenfor FC Utrecht Skjorter meldingsalternativer som iMessage/WhatsApp/Slack for interiørkommunikasjon. Disse alternativene dekker imidlertid ikke noen avgjørende omstendigheter som å sende digitale utvikler eller påminnelser om hendelser. SpryConnects dynamiske meldinger sørger for at teamet holder seg koblet mens han holder overholdelse i tankene.

Sentralisert informasjon

Administratorer kan få tilgang til all avdelingsinformasjon om SpryConnect, inkludert null etterlevelse, akademiske så vel som atletiske tidsplaner, Cara samt RARA -timer, utdanningsmateriell i tillegg til papirarbeid, økonomiske hjelpesituasjoner, samt mer.

Automatisert prosess

Ingen krav om å minne student-idrettsutøvere på å totalt en type eller om en hendelse TSG 1899 Hoffenheim Skjorter i fremtiden. Spry vil ta seg av det for deg.

Innebygde overholdelsesregler

SpryConnect har innebygd NCAA DI, DII så vel som DIII-retningslinjer samt både NJCAA så vel som NAIA-retningslinjer for å sikre at alle krav til samsvar er oppfylt for alle institusjoner i alle divisjoner. Det fjerner problemet fra samsvarsansvarlig skulder. ”

Virksomheten legger til at SpryConnect “pakker alle disse funksjonene i en brukervennlig plattform som stadig vil bli oppdatert for å tilfredsstille kundens behov. Det holder all kommunikasjon på en plattform for å sikre at samsvarsansvarlige er bevisste på hva som skjer på tvers av hvert team i programmet. Fra null til generell etterlevelse er SpryConnect en altomfattende plattform, slik at atletiske avdelinger ikke trenger å bruke mye mer penger eller tid på en løsning til. ”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *