Advokat valgt styreleder Brain Injury Association of America

0 Comments

Shana de Caro, en partner i advokatfirmaet New York Borussia Dortmund Skjorter Personal Injury, Australias herrelandslag i fotball Skjorter de Caro & Kaplen, LLP, er valgt som styreleder for Brain Injury Association of America (BIAA) for 2021.

De Caro har tatt til orde på vegne av enkeltpersoner og deres familier etter en traumatisk eller skaffet hjerneskade i over 35 år, og blir respektert nasjonalt for sin kunnskap, lidenskap og drive for å beskytte rettighetene til de som har påført hjerneskade. Hun har tidligere fungert som nestleder, sekretær og styremedlem i Brain Injury Association of America.

Da de Inter Milan Skjorter aksepterer sin nye stilling, sa De Caro: “Jeg er spent og ydmyk over å akseptere denne nye rollen på vegne av de over 5,2 millioner amerikanerne som lever med funksjonshemming forårsaket av hjerne traumer.”

Brain Injury Association of America ble grunnlagt i 1980, og er den eldste, største og bare landsomfattende organisasjon for hjerneskade i USA. Som stemmen til hjerneskade gir BIAA “hjelp, håp og helbredelse for de millioner av amerikanerne som opprettholder denne livsendrende skaden.”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *