Når vi kommer tilbake til skolesport, er det lav risiko for Covid-19-infeksjon, sier eksperter

0 Comments

Når elevene drar tilbake til skolen i høst, sier idrettsmedisinske leger med Loyola Medicine at risikoen for eksponering for Covid-19 er lav.

I følge Nathaniel Jones, MD, en idrettsmedisinsk lege for Loyola Medicine, “ser innendørs kontaktsport og fotball litt økte risiko for overføring, men den totale risikoen er fortsatt Southampton FC Skjorter minimal, og mye overføring skjer utenfor sportsinnstillingen. Våre prioriteringer har ikke endret seg for Covid-19 med tanke på at pandemien starter. Hvis du følger retningslinjer og tar riktige forholdsregler, kan du redusere risikoen for å bli smittet. ”

Til tross for den lave risikoen for Covid-19-eksponering for studentidrettsutøvere, er akklimatisering av økningen i aktivitetsnivå en annen utfordring for studenter som hopper tilbake i idrett i år.

“Mange studenter har ikke vært flittige med å opprettholde aktivitetsnivåene i sommer, så de kan begynne fra bunnen av,” sa Pietro Tonino, MD, en ortopedisk kirurg og direktør for Sports Medicine -programmet Boca Juniors Skjorter for Loyola Medicine. “De er mye mer utsatt for skade når de kommer tilbake i idrett, og de første 3-4 ukene med trening blir til kondisjoneringstid.”

Dr. Jones anbefaler trening på Cooler Times gjennom dagen, holder seg hydrert og følger en progresjon av å starte sakte mens du jobber deg opp.

Stacey Bennis, MD, en idrettsmedisinsk lege for Loyola Medicine, ser allerede en økning i avtaler i alle aldersgrupper når folk jobber for å øke aktivitetsnivået, og når skoler og treningssentre åpner igjen. “Vi ser en uptick i sportsskader nå, mens vi i løpet av det siste året så mye mer leddgikt og glid- og høstskader.”

Dr. Bennis fremhever verdien av å ta det sakte når folk kommer tilbake i form for å unngå akutte sportsskader; Det vanligste er kneskader, muskel- og senetårer, ankelforstuing, har skader på å kaste idrettsutøvere og angstfrakturer (spesielt hos kvinnelige idrettsutøvere).

“Antall kvinner som presenterer disse skadene øker når de kommer tilbake til trening etter et travelt år med å sjonglere omsorg for familiene sine og jobbe gjennom Covid-19-pandemien,” sier Dr. Bennis. “Å skynde seg tilbake i trening etter så mye fri, øker bare risikoen for skade.”

Dr. Bennis og idrettsmedisinske team ved Loyola Medicine er avhengige av en tverrfaglig tilnærming, og kombinerer fysioterapi med OB/GYN, urogynekologi og smertehåndtering, for å adressere disse avgjørende forskjellene mellom kvinner og menn. “I alle aldre har min individuelle befolkning en tendens til å skjev mot kvinner, så for meg er det avgjørende å sørge for at jeg leverer enkeltpersoner med en passende behandlingsplan som er visse for demografien deres.”

Når skolen starter for mange barn denne måneden, understreker Dr. Jones også de sosiale og mentale fordelene ved å få barna tilbake til idrett på toppen av de fysiske Celta de Vigo Skjorter fordelene. I løpet av pandemienes høyde gikk elevene som gikk glipp av både de psykologiske og fysiske fordelene ved skolesport, samt sosialiseringen av å være sammen med sine jevnaldrende hver dag. Å returnere til idrett i år vil være nyttig for deres velvære som helhet, selv om pandemien fortsetter rundt oss. ”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *