Forskere telefonsamtale for kampsport for å tjene som “Ground Zero” i hjernerystelsesdata

0 Comments

En fascinerende artikkel ble publisert denne uken i British Journal of Sports Medicine som ber forskere om å samarbeide for å få full kontakt med kampsport Med bevisste hodestreik slår bakken null for forskningsstudie inkludert hodetraumer i idrett.

Kontrast disse idrettene med andre kommer i kontakt med idretter der hodetraumer er tilfeldig i stedet for et sentralt mål for konkurranse forskerne observerer som følger:

Streik direkte mot hodet er bevisst så vel som avgjørende for suksess i kampsport som Muay Thai, kickboksing, boksing samt MMA. I motsetning til andre idretter, overholder ikke kjemper ofte ikke den obligatoriske øyeblikkelige fjerningen av spilleren når indikasjoner på hjernerystelse blir observert (dvs. gjenkjenner så vel som å fjerne). Dette gjør det mulig for en hjerne skadet Olympique Lyonnais Skjorter konkurrent å få ytterligere hodepåvirkninger, fra motstanderen eller lerretgulvet, til tross for observasjonen av typiske hjernerystelsesindikasjoner (f.eks. Motorisk inkoordinering, desorientering så Arsenal FC Skjorter vel som symptomer som svimmelhet samt dårlig balanse kan være subtile så vel som utilstrekkelig for å bestemme slutten av en kamp, og utsetter stridende for ytterligere skade, inkludert dødelige skader som subdural blødning. Selv om det er rom for å implementere forebyggende handlinger, er den bevisste intensjonen om å indusere hjerneskade den største farefaktoren for konkret i kampsport. Dette er usannsynlig å endre i konkurranse, men potensielt kan i trening …

Association of Ringside Physicians publiserte en konsensuserklæring om hjernerystelsesadministrasjon i CombatSports, som hovedsakelig er basert på forslag til idrett, samt anekdotisk bevis. Forskningsstudie som evaluerte hodeskader i kampsport ble oppdaget å ha betydelig fare for skjevhet, inkonsekvens, upresisjon, ekstremt lav høy kvalitet og viktighet.

Det kommende verdensomspennende konsensusseminaret om hjernerystelse i idrett fremstår rettidig, så vel som ideelt sett vil støtte viktigheten av forskningsstudie av bedre kvalitet i hjernerystelse i kampsport. Det er avgjørende å erkjenne at hjernerystelsen i SSC Napoli Skjorter sportsgruppeforslag er dårlig implementert i kampsport, på grunn av den ekstremt essensen av disse idrettene. Battle Sport -idrettsutøvere blir kronisk utsatt for bevisst så vel som repeterende hodepåvirkninger, og den ekte utbredelsen så vel som verdensomspennende effekt av hjerneskader i kampsport må tas opp.

Den fulle artikkelen, med tittelen It’s a No Brainer: Battle Sports skal være bakken null for forskningsstudie om hjernerystelse, kan nås på British Journal of Sports Medicine.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Ringside leger telefonsamtale for mindre hjerneskade i sparringjune 30, 2021in “Sikkerhetsstudier”
“Prisene på KOS så vel som TKOs i MMA er høyere enn tidligere rapportert“ 27. mars 2014in ”Safety Studies”
Studie – Mindre enn 6% av kampsporttrenere viste tilstrekkelig hjernerystelse KnowlededEdEcr 14, 2021in “Safety Studies”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *