Hjerteformet Pizza for National Pizza Day

0 Comments

Hei! I dag er min andre favorittdag på året (etter Thanksgiving) = National Pizza Day. Så til ære for denne gledelige anledningen gjorde jeg en hjerteformet pizza. Kjærlighet.

Jeg brukte Trader Joe’s hvete deig og denne tilfeldige tomatsausen.
Mine siste videoer

Uortodoks bok og Netflix gjennomgang
Gjennomgang av boken Bok og Netflix-serien – uortodoks. En god lytte – bok, Podcast og Visual Entertainment Review-serien.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 28 sekunder

Neste
Marathon Training Day 4
01:21.

Bo
00:00
08:21.
07:28.

Jeg <3 pizza. Jeg har også gjort ranch dressing med en pakke med skjult dal, gresk yoghurt og noen mayo. Siden i dag er National Pizza Day, føler jeg at jeg skal dele en lil ode til pizza ... Frokost pizza oppskrift Egg Pizza Oppskrift Meksikansk Pizza Oppskrift Spørsmål: Hva var den beste pizzaen du noensinne har hatt? Meg: Pizzaen jeg hadde i Tampa i november. Ah-mazing! Drikke Drikke Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett å gå med disse: Hva jeg spiste i dag Mat Diary - Marathon Training Week 4 Hva jeg spiste i dag Mat Diary - Marathon Training Week 4 Hva jeg spiser på en dag. Mat Diary Running Blog Training Week 4. Frokost, lunsj, middag og snacks pluss notater på Hva er den beste frosne pizza? Hva er den beste frosne pizza? Nye glutenfrie frosne pizza vurderinger. Sunn pizza alternativer gjennomgått og anbefalinger. Hva er den beste frosne pizza? Dagens Costco Haul Dagens Costco Haul Running Blog Costco dagligvarebutikk. Kjør Eat Repeat Instagram Reels Costco må ha sunne favoritter og beste Jeg kjøper deg Pizza-Fun Instagram Giveaway Jeg kjøper deg Pizza-Fun Instagram Giveaway Jeg har fått mange forespørsler i det siste å gjøre en møtes på raser eller planlegge en gruppe som kjører for alle løp, spis repeater. kjærlighet Den beste sunne handelsmannen Joe's gresskar sesongmessige mat valg Den beste sunne handelsmannen Joe's gresskar sesongmessige mat valg Den beste sunne handelsmannen joes gresskar matvarer. Sjekk ut denne runden opp av de beste sesongmessige matene fra TJs som Pecan Pumpk Pizza Giveaway på Run Eat Repeat Instagram Info Pizza Giveaway på Run Eat Repeat Instagram Info Det er en ny løp Spis Repeat Podcast Up Now! Og den nye løpende kompisfunksjonen starter med Kaleena. Til ære for hennes 'Vic ⚡ av Shareaholic. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *