10 helsemessige fordeler ved agurker

0 Comments

10 Helsemessige fordeler ved agurker
av Alexandra du Toit

(NaturalNews) Agurker er den fjerde mest dyrkede grønnsaken i verden og er kjent for å være en av de beste matvarene for kroppens generelle helse, ofte referert til som en supermat. Agurker blir ofte sprayet med plantevernmidler, så det er viktig å kjøpe organisk eller enda bedre, dyrke dem selv.

Her er 10 fordeler med agurker:

1.Quick Pick Me-Up-Agurker er en god kilde til B-vitaminer. Sett ned brus og kaffe og spis en agurkskive.

2. Rehydrerer kropp og fyller daglige vitaminer – agurker er 95 prosent vann, og holder kroppen hydrert mens du hjelper kroppen med å eliminere giftstoffer. Agurker har det meste av vitaminene kroppen trenger på en enkelt dag. Ikke glem å la huden være på fordi huden inneholder en god mengde vitamin C, omtrent 10 prosent av det daglige anbefalte godtgjørelsen.

3. Hud- og hårpleie – Hvis du ikke liker å spise huden, kan den brukes til hudirritasjoner og solbrenthet, da aloe vil bli brukt. Plasser en skive over puffede øyne og dens betennelsesdempende egenskaper bidrar til å redusere puffiness. Silisium og svovel i agurker er med på å stimulere hårvekst.

4. Kjempekreft – Agurk er kjent for å inneholde lariciresinol, pinoresinol og secoisolariciresinol. Disse tre lignanene har en sterk historie med forskning i forbindelse med redusert risiko for flere krefttyper, inkludert brystkreft, kreft ACF Fiorentina Skjorter i eggstokkene, livmorkreft og prostatakreft.

5. Hjemmeomsorg – Eliminerer et tåkete speil. Før Feyenoord Skjorter du tar en dusj, gni en agurkskive langs et speil, og det vil eliminere speilet som tåker opp. I stedet for WD40, ta en agurkskive og gni den langs et knirkete hengsel, og døren din vil slutte å knirke.

6. Lindrer dårlig ånde – Ta en skive agurk og trykk den til taket på munnen med tungen i 30 sekunder, vil fytokjemisene drepe bakteriene i munnen din som er ansvarlig for å forårsake dårlig ånde.

7. Hangover kur – for å unngå en morgen bakrus eller hodepine; Spis noen få agurkskiver før du legger deg. Agurker inneholder nok sukker, B -vitaminer og elektrolytter til å fylle på mange viktige næringsstoffer, noe som reduserer intensiteten til både bakrus og hodepine.

8. AIDS i vekttap og fordøyelse – På grunn av det lave kalori- og høyt vanninnholdet er agurk et ideelt kosthold for folk som leter etter vekttap. Det høye vanninnholdet og kostholdsfiberen i agurker er veldig effektive for å befri kroppen av giftstoffer fra fordøyelsessystemet, og hjelper fordøyelsen. Daglig forbruk av agurker kan betraktes som et middel mot kronisk forstoppelse.

9. Kurer diabetes, reduserer kolesterolet og kontrollerer blodtrykk – agurkjuice inneholder et hormon som er nødvendig av cellene i bukspyttkjertelen for å produsere insulin som har vist seg å være gunstig for diabetespasienter. Forskere fant at en forbindelse som kalles steroler i agurker kan bidra til å redusere kolesterolnivået. Agurker inneholder mye kalium, magnesium og fiber. Disse fungerer effektivt for å regulere blodtrykk. Dette gjør agurker bra for å behandle både lavt blodtrykk og høyt blodtrykk.

10. Fremmer felles helse, lindrer gikt og smertestillende smerter -Canumber er en utmerket kilde til silika, som er kjent for å bidra til å fremme felles helse ved å styrke bindevevet. De er også rike på vitamin A, B1, B6, C & D, folat, kalsium, magnesium og kalium. Når de er blandet med gulrotjuice, kan de lindre smerter Arsenal FC Skjorter i gikt og leddgikt ved å senke urinsyrenivået

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *