Bradley U President Gary Roberts, en sportsadvokat, søker å diffuse kontroverser over medietilgang

0 Comments

dager etter Bradley University (BU) Urkemoniously forbudt Peoria Journal Star (PJS) menns basketballbotforfatter Dave Reynolds fra å delta i et mediearrangement for Lagets kommende NCAA Stade Rennais FC Skjorter -turneringsopptreden, Bradley University og dens president – sportslovikonet Gary Roberts – forsøkte å rette opp en feil og diffuse saker.

Her er hva som førte til kontroversen: Kort tid etter å ha vunnet tittelen Missouri Valley for første gang på 30 år, og tjent et garantert bud på NCAA -turneringen, forbød Bradley hovedtrener Brian Wardle og hans medieforholdspersonell Reynolds fra å delta på et arrangement med andre medier som var planlagt å feire forventningene til prestasjon og sesong.

I en historie i PJS sa en Bradley Media Relations -person angivelig til Reynolds: “Du promoterer ikke Bradley -merket, og i utgangspunktet vil Tigres UANL Skjorter vi ikke ha deg her.” Avgjørelsen rangerte journalister over hele landet, som omgående skrev om det.

Roberts er ikke fremmed for media. Imidlertid er han i sportslovskretser kjent for å innta “David” i sin ordspråklige kamp med “Goliat.” Selv om han kan ha vært en smule sent når det gjelder å sette inn stemmen i saken, så hans posisjon i en uttalelse ut til å sikre at problemet aldri vil oppstå igjen:

“Artikkelen i Peoria Journal -stjernen lørdag 16. mars, relatert til Bradley Men’s Basketball Danmarks herrelandslag i fotball Skjorter -programmets interaksjon med Peoria Journal Star -forfatter Dave Reynolds overrasket meg. Jeg visste at det var problemer mellom Dave og Coach Wardle i fortiden, og jeg var under inntrykk av at disse problemene hadde blitt løst.

”Jeg vet ikke med sikkerhet hva som skjedde mellom Dave Reynolds og representanter for menns basketballprogram annet enn hva som blir fortalt i artikkelen. Jeg er også ikke klar over og uklar på noen politikk som menns basketballprogram uformelt har brukt på Dave eller noen andre. Jeg vil helt sikkert se på saken. Det jeg kan si på dette tidspunktet er følgende:

Personlig og Bradley University tror ikke institusjonelt ikke at det er jobben eller plikten til noen i media eller noe medieutsalg å fremme Bradleys merkevare. Det er medienes jobb å rapportere nyhetene og fakta på en sannferdig og objektiv måte og tidvis til å uttrykke meninger som er begrunnet og basert på nøyaktige fakta så godt de kjenner dem.

Det er absolutt ingen formell politikk ved Bradley University som gir mulighet for å sperre eller begrense tilgangen til noe medlem av media eller noe medieutsalg. Hvis det har skjedd, var det i strid med Bradleys generelle holdning til media og hva jeg ville betrakte som den implisitte politikken til universitetet.

Fremover vil alle ansatte ved Bradley University bli informert om at det er Bradleys politikk at alle medlemmene i media skal behandles på ikke-diskriminerende basis når det gjelder tilgang til informasjon og mennesker.

“Jeg håper dette tydeliggjør stillingen som Bradley University som noen har stilt spørsmål ved.”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *