Seksten i Chicago

0 Comments

Et av mine livsmål er å løpe i alle spesifiserer i USA. Jeg løp virkelig i Illinois da Ben så godt som jeg gjorde bilturen over hele landet i fjor sommer, men i dag løp jeg i Chicago, så vel som virkelig følte at jeg krysset dette spesifiserte oppføringen med et smell!

Meghann, Leslie, Emily, Beck, Jenn, Evan, Theodora samt jeg alle samlet meg i hotellobbyen før noen andre var våken for å slå den varme i tillegg til å løpe 16 mil. Meghann så vel som Leslie trener for Chicago, som er en uke før mitt organiserte maraton, så treningsrutinene våre er i nøyaktig samme variasjon akkurat nå. Det fungerte fantastisk?
Mine siste videoer

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Gjennomgang av Jessica Simpsons nye bok – Open Book. Sangeren så vel som gründer søl triks så vel som bak kulissene overrasker alt i memoarene hennes.

Gjennomgang av den hørbare boken – Jessica Simpson leser den selv! I tillegg er det Perk -melodier når du får lydversjonen!

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 5 sekunder

Neste
Før vi var fremmede gjennomgang
09:42

Bo
00:00
08:21
06:05

Løping er en av de aller beste metodene til

1.) Få sjekke ut et nytt sted

og

2.) Få forstå nye venner.

Det var fantastisk å snakke med andre bloggforfattere om løping, mat så vel som livet. Vi har definitivt alle et ulykkesprogram på hverandre så godt som jeg likte det.

Forkjørte jeg hadde litt kaffe i tillegg til TJs peanøttsmørfylte kringler. Siden jeg ikke hadde organisert meg med å gjøre et langløp i helgen, hadde jeg ikke noen form for forhåndsplanlagt drivstoff. Jeg tok med kringlene for snacking samt valgte en gatorade for løpet i går kveld.

Jeg måtte spise stille på badet for ikke å få opp sovesalene mine!

Vi løp på Lakefront -banen rett ved vannet (i situasjonen “Lakefront” antydet deg ikke inn). Solen som kom opp så vel som å skinne på byen var nydelig, så vel som vi stoppet for et bilde.

Siden vi klarte å passere tiden på å chatte de 16 milene, gikk super raskt? Jeg vil virkelig oppdage en løpende gruppe hjemme nå.

Jeg hadde virkelig en trening på 16 kilometer på timeplanen min, men da jeg innså at jeg skulle være utenfor byen, regnet jeg bare med at det kom til å bli tap. Jeg er veldig glad for at jeg oppdaget denne gruppen å løpe med! De holdt meg på rutine så godt som jeg hadde det kjipt.

Etter løpeturen ble et par av oss bieforet til Jamba Juice. Jeg benyttet meg av å bli konsumert med dette stedet, men har kommet over det siden jeg begynte å lage mine egne bemerkelsesverdige smoothies. Siden min egen smoothie ikke var et valg i morges, var jeg mer enn glad for å komme tilbake til min originale smoothie -kjærlighet.

Deretter satte jeg kursen mot dusjen siden jeg luktet som om jeg hadde løpt 16 mil i gamle, svette, brukte treningssenterklær. Siden det var det de var.

Smoothien holdt meg litt frem til jeg kanskje kommer til den sunne levende toppmøtet. De hadde en utvikling av ditt eget kremostbord, så vel som du kanskje gjør fantastisk eller velsmakende blanding.

Jeg tror dette er et super bedårende konsept for en brunsjfeiring også!

Siden jeg forsto Chicago Deep Meal Pizza sto på menyen til lunsj, prøvde jeg å holde den lett med en bagel i tillegg til noen egg.

Selv om jeg var sent på frokosten, kunne jeg hage et sete ved siden av to av mine foretrukne bloggforfattere – Anne så vel som Katy! Anne har svart på massevis av bekymringer for meg så godt som jeg virkelig setter pris på det?

Etter frokost Chandra så godt jeg måtte ta turen til plassen for å pakke sammen og forlate Congress Hotel. Ryktene er at det er hjemsøkt så vel som det er noen historier som går rundt det!

Endelig var det tid for etterlengtet Chicago Deep Meal Pizza! Jeg var spendt! Jeg liker å spise regionale delikatesser når jeg reiser?

Vi gikk fra hotellet til Ginos øst. Når jeg ikke løper, liker jeg å gå rundt nye steder også. Vi stoppet for noen bilder på metoden når igjen.

Ginos East Pizzeria!

Innredningen var super morsom, så vel som folk er i stand til å sette sitt preg på veggene på restauranten.

Tjenesten var virkelig flott, så vel som servitøren vår var ekstremt nyttig så vel som vennlig. Totalt sett var dette en fantastisk matopplevelse!

Den ekstra super ekstra fordelen var fantastisk virksomhet å dele den med. En gruppe av oss gikk for å prøve den beryktede dype måltidspizzaen sammen til lunsj. Jeg liker å spise med matbloggforfattere, siden de virkelig setter pris på god mat i tillegg til at du aldri ser rart på deg når du trekker ut kameraet.

Vi bestilte en husholdningsstilsalat til å starte …

Men alt fokuset burde virkelig være på disse bemerkelsesverdige pizzaene. Vi endte opp med å få en vegetarisk pizza …

Og en spinatpizza. De tar omtrent 45 minutter å bli laget, men det er absolutt verdt å vente!

Jeg hadde en skive av hver så vel som virkelig ikke kan velge hvilken som er bedre. Skorpen har alltid vært min foretrukne del av pizzaen, så dette var en spesielt bemerkelsesverdig opplevelse for meg. Jeg likte det absolutt. Dette var definitivt den aller beste pizzaopplevelsen jeg hare noen gang hatt.

Skorpen var tykk så vel som velsmakende uten å være så tung. Det var noe med det som nesten hadde en maismelkvalitet. Igjen, jeg likte det.

Etter lunsj måtte vi dra tilbake til hotellet for å få tingene våre i tillegg til å ta turen til T -banen. Flyet mitt var klokken 17:30 i tillegg til at jeg ønsket å komme dit tidlig for å ta igjen e -post så vel som andre arbeids ting.

Dessverre var sikkerhetslinjen super treg, så vel som at den ikke kom til å være verdt det for meg å kjøpe nett i de 30 minuttene jeg hadde igjen før flyturen. I stedet endte jeg opp med å få litt is i tillegg til å iste kneet mens jeg ventet. Jeg er sår fra løpet i morges! Jeg tenker på å begynne isbad etter mine lange løp, men jeg forstår ikke om jeg har mot. Vi får se.

Jeg kjøpte en salat til flyturen

og tok med seg noen snacks fra swag -vesken min …

Jeg blogger for tiden fra 40 000 fot i luften. Det er massevis av mennesker så vel som opplevelser fra denne helgen jeg vil komponere om, men jeg vil ikke at denne publiseringen skal bli så godt lang, så jeg vil overflate den opp i morgen.

Jeg spiser disse sjokoladekakekakene i tillegg til å tenke på å ta en lur. Jeg vil ikke kaste av tidssonen min, men jeg er super sliten, så vel som beina mine er vondt av tretthet. Kombinasjonen av å gå rundt i flip flops hele tiden etter å ha løpt 16 mil har kroppen min skrikende 🙁

Jeg kan ikke vente med å komme til min egen luftmadrassbed!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *