Løper med Bart Yasso og Meeting Summer Sanders

0 Comments

Wow. Hvert minutt i helgen var fullpakket med bemerkelsesverdige mennesker, morsomme arrangementer og løpingsløp! Fredag ​​føles som for aldre siden – men jeg ville virkelig dele fordi det var kjempebra.

Mine mest aktuelle videoer

Jeg fikk en Covid-19-test
Å få en koronavirustest – hvordan det fungerer, hvordan det føles, min erfaring og mer. Jeg fikk standardtesten og Ben fikk Covid-19 hurtigtesten.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 4
01:21

Bo
00:00
08:21
05:16

Løper med Bart Yasso

Fredag ​​morgen var min første hele dag i Betlehem, og vi hadde en lys og tidlig vekker for en risting med Bart Yasso.

Vi gjorde omtrent 3 mil rundt i området nær stålstablene, som var en forhåndsvisning av løpskurset.

Det var helt nydelig. Fall er min favorittsesong, og jeg tror jeg ville elske å bo et sted som får en ‘ekte’ blader som skifter farge, skarpe morgener, epleplukking, genser sesongfall.

Akkurat som dette…

Yasso vokste opp i Betlehem og hans familie bidro med rundt 125 års arbeid (kombinert) på stålfabrikken. Så ikke bare løp vi med en legende – ingen kjenner dette området bedre.

Jeg løp langs ham en liten stund og spurte ham det mest avgjørende spørsmålet enhver person som gjorde det beryktede Yasso 800 -tallet, vil vite – “Hvordan erobrer jeg 800 -tallet?”

Han sa at mange mennesker gjør dem for raskt. Da kan de ikke gjøre dem alle. Hvis du ikke kan komme deg til slutt, må du fortsette å jobbe med det. Mange mennesker kan bare gjøre 6 eller så med det første, men du kan bygge opp det.

Sideanmerkning: Et av favorittbildene mine av helgen må være David Tratner som prøver å gjøre min signatur ‘Run Eat Repeat’ -posisjon!

Vi hadde også et morsomt lite “skjørt -OL” der vi måtte løpe over terrassen, ta på oss et skjørt, løpe tilbake på kompresjonssokker og løpe tilbake! Det var morsomt og utrolig morsomt! (Merk til meg selv-ikke pakk hull-sokkene dine på turer fordi du kanskje må spille spill der du tar av deg skoene og flau deg.)

Etter løpeturen spiste vi frokost i Arts Quest -bygningen.

Deretter ga Golden Harper-grunnlegger av Altra oss en leksjon om løpende form. Det var all informasjon som jeg vet fra å lære om Chi -løping (fra instruktøren Steve), men han hadde også noen få nye øvelser og øvelser for å hjelpe til med form. Og jeg elsket dem! ** Jeg skal dele løpeskjemainfo i et eget innlegg om skjema snart.

Nå etter månen!

Neste økt ble presentert av Proform med deres nye yogautstyr. De ga oss en sammenleggbar yogamatte, blokkering, treningsbånd og skumrulle i en utrolig søt pose. (Se nedenfor – jeg har allerede mye av disse tingene, så jeg kommer til å gi det bort til deg!)

Stuft mamma som jobber med sin nye skumrulle.

Selskapsmålet med dette utstyret var å gjøre det søtt, men økonomisk, så prispunktet er rimelig for alle.

Etter Run Clinic spiste vi en lunsj med oppskrifter fra den nye Runner’s World Cook -boken.

Dette var den utmerkede menyen –

Jeg vil si at favoritten min var sopp -elendige. Soppen ble krydret så bra at jeg gikk tilbake for mer. De får denne meksikanskens godkjenningsstempel!

Pluss dessert!

Jeg møtte redaktøren av boken Joanna Sayago Golub er også matredaktør for magasinet. Jeg spurte henne hva som er den mest populære oppskriften RW har publisert. Hun sa at Deena Kastors pizzaoppskrift fra noen år tilbake (det er i boka) er sannsynligvis i topp ti. Jeg prøver absolutt det snart!

Da vi pakket inn lunsj -olympiske gullmedaljevinner Summers Sanders, som kjørte halvmaraton, gjaldt å snakke med oss. Hun gikk bare ideelt inn og begynte å snakke med folk uten en fancy introduksjon. Sanders var veldig jordnær og vennlig (jeg så henne etter halvparten også).

Hun fortalte historien om å gå til de olympiske prøvelsene da hun var 15. (Hun bare savnet den og tror virkelig det var til det beste.) Og snakket om hvordan hun var avhengig av den nervøse følelsen før et svømmetur – nå løp gir gir henne den følelsen.

Etter alt det moro dro vi til Race Expo for smekkene og posene våre.

Expo var en av måtene du kan se at dette løpet ble satt på av løpere for løpere! Det var ikke massevis av leverandører, men alle de som var der er anerkjente, relevante organisasjoner.

Gruppen stoppet også ved IFIT -messen for å sjekke ut deres bemerkelsesverdige Boston Marathon tredemølle. Selskapet arrangerte en konkurranse for amerikanske bloggere, og jeg vant faktisk en av tredemøllene de ga bort!

Telefonen min døde på dette tidspunktet, så jeg har ikke mange bilder av Expo. Det døde faktisk hver dag på et tidspunkt, noe som virkelig var nedslående (og grunnen til at jeg ikke har video av slutten av 10K eller halvmaraton). Men jeg har allerede kjøpt en ny som er på vei – forhåpentligvis kommer den hit før jeg forlater byen igjen i helgen!

Etter at Expo -leseren Katie identifiserte meg som ventet på gatehjørnet på varebilen min. Tatt i betraktning at telefonen min var død Tina tok dette bildet for oss. Katie gjorde hatten triCK også! Hvordan gikk det?

Maratonens ånd II

Fra utstillingen dro vi tilbake til hotellet for middag og en film. Jeg hørte ånden til Marathon II skulle vises på fredag ​​kveld, og jeg abonnerte før hånden. Deretter overbeviste jeg SR, Janae og Linda om å komme med meg. Vi endte pakket mat og satt fast på den for å komme dit akkurat i tide.

Jeg er så fornøyd at vi gikk! Filmbildet var flott.

Her er min fulle utrolig ikke dyptgående gjennomgang av Spirit of the Marathon II = Jeg elsket det.

Men…. Jeg syntes ikke det var så bra som den første, men jeg elsket den første.

Dette filmbildet fortalte historien om en håndfull løpere som gjorde Roma Marathon (del jeg fokuserte på løpere på Chicago Marathon). Jeg likte at det fortalte noen hjerteskjærende historier fra løperne (som Cliff Scotts historie som jeg møtte på 10K).

Men jeg var ikke så inspirert som jeg var etter del I. Jeg tror jeg likte del jeg bedre fordi historiene snakket med meg – en løpertrening og ble sidelinjert på grunn av skade, en saktere, men utrolig sympatisk eldre mannlig løper og selvfølgelig … Deena Kastor. kjærlighet kjærlighet kjærlighet. Men du vet at jeg vil gjøre Roma Marathon nå.

Etter filmbildet kalte vi det en natt fordi vi hadde 5K / 10K om morgenen.

5K / 10K -innlegget mitt er her.

Gi bort!

Runner’s World and Proform hektet meg virkelig med gode ting på denne turen! Jeg elsker det! Men jeg har allerede en skumrulle, yogablokk og treningsveske – så jeg vil gi den videre til deg! (Jeg pakket ut yogablokken for å bruke i økten, men det er det – det er fortsatt nytt.) Jeg vil sende deg disse tingene pluss noen ekstrautstyr !!

Legg igjen en kommentar til dette innlegget som svarer på spørsmålet nedenfor for å komme inn!

Spørsmål: Hvilken farge er din nåværende treningsveske?

Konkurranse åpen for hvor som helst jeg kan sende den fra USA (så innbyggerne i Mars er ute). Stenger 10/22 kl. 20.00 PST.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg ble invitert til disse løpshelgens arrangementer av Runner’s World. Alle meninger er mine egne.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *