Saskatchewan for å legalisere amatør MMA og annen kampidrett?

0 Comments

Oppdatering 14. august 2013 – Planene som er omtalt nedenfor har gått gjennom og vil tilsynelatende også omfatte Pro MMA. Du kan klikke her for detaljer

__________________________________________________________________________

Som tidligere diskutert, utpeker kanadisk føderal lov amatørkampidrett ”i programmet til Den internasjonale olympiske komité” som standard som standard. Disse inkluderer boksing, bryting, Judo og Tae Kwon Do. Disse amatørkampidrettene krever ikke Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter regjeringspolitikk med mindre provinser vedtar lovgivning til det motsatte.

Andre amatørkampidrett, som MMA, kickboksing og karate, forblir ulovlig som standard. Bill S-209 gjør at dette imidlertid kan fikses ved å tillate provinsiell intervensjon. Dette er et nyttig verktøy gitt til provinsene og et som hver provins raskt bør bruke for å gi alle kanadiere en liste over tillatt amatørkampidrett. Saskatchewan ser ut til å være den første provinsen som er klar til å trekke utsettet etter Bill S-209 for å gi et lovlig rammeverk for amatørkampidrett i SL Benfica Skjorter den provinsen.

Jeg anbefales at en ordre i rådet blir presentert på kabinettet 31. juli 2013, og hvis vedtatt vil være i kraft umiddelbart. Orden i rådet vil utpeke PSGB Saskatchewan Martial Arts Association som det spesifiserte organet som er ansvarlig Urawa Red Diamonds Skjorter for sanksjonering og tilsyn med amatørkombrende idretter, inkludert MMA, kickboksing, modifisert Muay Thai og full kontaktkarate.

Dette kjøpet forventes å bestå, og jeg vil oppdatere dette innlegget når jeg hører om den endelige statusen for kjøpet i rådet.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Saskatchewan publiserer amatør MMA, Kickboxing og Muay Thai regler; Første sanksjonerte hendelse kunngjort 10. oktober 2013in “Amatør MMA Law”
Kan Saskatchewan -byer regulere blandet kampsport? 19. juli 2013in “Saskatchewan MMA Law”
Og yeas har det! MMA gitt juridiske rammer i CanadaJune 5, 2013in “Bill S-209”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *