Ekspert på antakelse om risikoen tar opp en annen seier

0 Comments

Carla Varriale fra Havkins Rosenfeld Ritzert & Varriale representerte nylig flere tiltalte i å sikre en lovlig seier i en sak som involverte brytere i New York State.

I to separate handlinger påsto Wrestlers videregående skole at de fikk herpes Gladiatorum og MRSA fra en annen bryter mens de deltok/konkurrerte i en brytingsturnering Australias herrelandslag i fotball Skjorter i 2011, som ble sponset og koordinert av seksjon VI i NYSPHSAA. Saksøkerne anlagt søksmålet mot seksjon VI i NYSPHSAA og NYSPHSAA, Inc., samt flere skoledistrikter, en turneringslege, den videregående skoler RB Leipzig Skjorter som saksøkerne hevdet de smittsomme hudsykdommer fra, samt bryterens Foreldre og hans primære allmennlege.

Til støtte for deres forslag til kortfattet dom hevdet de saksøkte at saksøkernes antagelse om de iboende, åpenbare risikoene ved å få smittsomme hudsykdommer inkludert herpes gladiatorum og MRSA mens de bryter, til tross for deres bevissthet som generelt kan få smittsom hudsykdommer (men FC Tokyo Skjorter benekter å være å være klar over risikoen for å få herpes), negerte de tiltaltes antatte omsorgsplikt.

De hevdet også at National Federation of High Schools Rules for Wrestling ble overholdt av alle de tiltalte, ved at den mistenkte studentbryteren utelukket en smittsom hudsykdom ved å bruke den obligatoriske formidlelige hudsykdommen, utfylt av en lege og gjennomgått av En lege på stedet ved en brytingsturnering. Dette tillot ham å bryte.

Den fullstendige saksoppsummeringen for Biondo og Candino v. Nysphsaa, Inc. og avsnitt VI i NYSPHSAA, et. al. (Supreme Ct. Erie County; Indeks nr.: 1443/12; 5/19/16) dukket opp i Sports Litigation Alert.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *