Konferanse i Italia i november

0 Comments

Det er alltid en glede og en overraskelse å bli invitert i Italia for å snakke på en konferanse. Jeg dro til Italia mange år siden for å forfølge en yrke i sportsvitenskap og forskning og bli invitert hjem for å snakke med trenere og sportsforskere er alltid et fornøyd øyeblikk og en mulighet til å snakke mitt morsmål igjen i noen dager.

Invitasjonen denne gangen er kommet fra den italienske atletiskforbundet og Coni for en konferanse kalt “Atleticamente”. Jeg har blitt invitert til å presentere i en spesiell økt for å feire min PhD Supevisor og Mentor Professor Carmelo Bosco. Jeg er veldig glad for invitasjonen til denne konferansen og fornøyd også fordi Boscos veileder, professor Paavo Komi vil være der.

I løpet av min okkupasjon hadde både Paavo og Carmelo en fantastisk innflytelse. Jeg har alltid tenkt å bli så god som de er og har vært, og i dag er de fortsatt en kilde til inspirasjon, og jeg føler meg privilegert å ha hatt muligheten til å møte dem og tilbringe tid med dem.

Jeg vil snakke om arbeidet mitt med Prof. Bosco fra laboratoriet til feltet, så vel som mitt eget forskningsarbeid i dagens og fremtiden for sportsvitenskap i den anvendte innstillingen.

Konferansen vil også være en fantastisk mulighet til å lære mye mer om andre sportssystemer og hente seg med kolleger og pals noen måneder før OL i London.

Dele denne:
LinkedIn.
Twitter.
Pinterest
Hva skjer
E-post
Skrive ut
Facebook.
Tumblr.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Refleksjoner på den italienske konferansen på sporet og feltnovember 10, 2011in “Science”
Penger å lage konferanser og snakke invitasjonerjuly 4, 2015in “sportsvitenskap”
Nyttår, fortsatt med en pandemisk, vintertids OL og Morefebruary 5, 2022in “sportsvitenskap”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *