5 Feil første gangs maratonløpere gjør under trening

0 Comments

Jeg elsker å få spørsmål fra lesere som trener for deres første maraton eller halvmaraton. Og mange av tiden er de lignende problemer – tidsmål for et første maraton eller ‘Må jeg virkelig gjøre XYZ?!’. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne chatte med dere alle i et stort “første gangs oppslagstavle for Marathoners, men inntil da … her er listen over de vanligste feilene mange rookie -maratonløpere gjør (jeg gjorde disse også).
Mine nyeste videoer

5 minutters løp varm opp en
Rask oppvarming for løpere. 5 minutters løping varm opp før løpeturen. Hvordan gjøre deg klar til å løpe. forslag til hva du skal gjøre før du løper

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 34 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 3
00:51

Bo
00:00
08:21
05:34

Fem feil første gangs maratonløpere gjør under trening

1. Ikke trene hodet. Å løpe maraton er en av de vanskeligste fysiske utfordringene mange voksne noensinne vil forsøke. Det er veldig utfordrende fysisk, men det har bare vanskelig mentalt. Hodet ditt gir ofte opp før kroppen din gjør det. Så trene deg med positive mantraer under langvarig trening. Få hodet i spillet!

2. Stress av å løpe. Med mindre du er en profesjonell løper, er dette ikke din lønnsslipp – det er en hobby. Husker du hobbyer? De er morsomme ting du avslutter med helt fritid.

3. Løper for mye. Ja, du trener for å løpe 26,2 mil i ett skudd, men treningsplaner inneholder hviledager av en grunn – kroppen din trenger hvile.

Hver gang jeg leste en Facebook eller Twitter med oppdatering av noen som sa: “I dag var forventet å være en hviledag, men jeg kunne ikke motstå å løpe 5 miles fordi været/det nye utstyret/løpegruppen …” Jeg kryper. Jeg gjorde det også og betalte prisen.

Hvis prioriteringen din er maratontrening, kan du behandle det som slikt. Dette kan innebære å hoppe over et løp på en vakker dag eller barhopping på en fredagskveld.

4. Fokuser for mye på planmål. Du har bare en sjanse til å løpe ditt første maraton. Det er ett skudd til høye femmere små barn på banen og ta inn severdighetene og sørg for at du nyter smerten

Kom til målstreken – som burde være målet. Få finishen smilende – det ville blitt enda bedre.

5. Å følge andre menneskers veiledning som om det er Bibelen.

Dean Karnazes sa “Lytt til alle følger ingen.” Jeg elsker det rådet.

Jeg er helt forberedt på å fortelle deg hva jeg gjør og hva folk smartere enn meg gjør under maratontrening. Men du burde til slutt gjøre det som er best for kroppen din. Å finne ut av det er en prosess, så jeg forstår behovet for å søke veiledning og prøve det. Samtidig hvis du ikke kan ta visse drivstoff eller løpe med bestemt utstyr som Kara Goucher har på seg – det er greit.

Og sørg også for at du balanserer livet ditt med andre ting, slik at du ikke brenner ut menneskene som elsker deg (men ikke nødvendigvis elsker å løpe også).

Vil du løpe et halvmaraton eller kortdistanse løp? Ta en titt på Race Discounts -siden for nye rabattkupongkoder for noen få løp.

Spørsmål: Hvilke feil gjorde du trening for ditt første løp?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *