Brooks Run Happy Makeover Giveaway

0 Comments

Dere forstår at jeg ikke er veldig glad.

Utstilling A:
Mine siste videoer

Løpende tips Hold deg sunn under Covid19 -utbruddet
Å løpe tips for å holde deg frisk under coronavirus -utbruddet. Kan du løpe så vel som å gå utenfor under oppholdet på House Order? Her er en påminnelse for å hjelpe deg med å forhindre å berøre avtalen din med …

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 25 sekunder

Neste
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Bo
00:00
08:21
02:25

Jeg ringer meg selv en “messikan” siden jeg er et slikt rot når det gjelder å kle seg søt. Men jeg er ekstremt heldig og takknemlig for at Brooks har brakt meg videre som ambassadør i tillegg til å koble meg opp med utstyr slik at jeg kan “få det sammen”!

Å gå utenfor for et løp er min foretrukne del av dagen / eneste tiden jeg er ute, så jeg har prøvd å gjøre en større innsats for å kaste ut hull-y-svettebuksene mine til fordel for bedårende løpeutstyr.

Men jeg har blitt forstått til kjole som en tragedie-spesielt når det gjelder utstyret mitt før løp. Dette var en gammel skjorte jeg oppdaget i Goodwill -stabelen som jeg tok tak i for å ha på meg før Surf City Marathon. Stilig, ikke sant? Jeg måtte tvinge SR til å ta et bilde med meg siden hun var så flau.

Heldigvis har jeg noe fantastisk utstyr til sport nå som min foretrukne Brooks Infiniti løpshorts, så vel som rene flytsko …

Aaaand Jeg er også heldig som Brooks har tilbudt å gi en RER -besøkende en total løpsutstyr også!

Men vi vil sørge for at du krever det for å komme inn:

E -post runeatrepeat@gmail.com eller tweet meg et bilde av ditt verste treningsutseende eller show like mye som hjemmet mitt i morgen helt pyntet. Jeg vil nummerere hver oppføring så vel som velg basert på et tilfeldig tall, men jeg vil fungere alle mine foretrukne utseende på RER fredag!

Åpent for innbyggere i USA så vel som Canada. Stenger 6/28 kl. 07.00 PST.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg er en Brooks Run Happy Ambassador. Alle meninger er mine egne.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

Det jeg bruker for å kjøre akkurat nå, så vel som julelengde totaler i juli

Det jeg bruker for å kjøre akkurat nå, så vel som julelengde totaler i juli

Mine nåværende løpsutstyrsfavoritter, så vel som nøyaktig hvor mange mil jeg løp i juli. Månedlig kjørelengde runde opp så vel som hva som er neste med løpeturen min

Du kan ikke løpe uten

Du kan ikke løpe uten

Jeg kan ikke løpe uten disse 11 løpende utstyrsartiklene. Stabel på miles løpende vanskelighetsdag 23.

Athleta Running Shorts Review

Athleta Running Shorts Review

Nøyaktig hvordan du kan stoppe låret med rading mens du løper. Ny løpshorts Evaluering – Athleta Hiit It 9 “Shorts Review. Kvinneløp

Mine foretrukne løpende leggings så vel som capris

Mine foretrukne løpende leggings så vel som capris

Jeg er spent på å dele mine foretrukne løpende capris så vel som leggings siden dette utstyret er rimeligere enn mye av min andre

Summertime Running Must Haves-the Finest Gear fra Head to Tær!

Summertime Running Must Haves-the Finest Gear fra Head to Tær!

Summertime Running Must Haves – Her er min liste over det aller beste løpeutstyret, klær, sko, drivstoffbelter, solkrem samt mer for rfineste underklær for løping

fineste underklær for løping

Oppføring av den aller beste underklæringen for løpere. Kjør spørsmål og svar fra Instagram. National Dog Day med Diego takknemlighetsinnlegg

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *