Hvorfor fortsetter jeg å gjøre dette for meg selv

0 Comments

Hei! Jeg har noen få tilståelser i dag. Jeg føler utvilsomt mye bedre å søle fordøyelseskanalene mine på nettet over en prest, så en av dere må gi meg min bot i kommentarene. For de av dere som ikke er kjent med katolsk tilståelse, må det være noe som 2 våre fedre, 6 Hail Marys så vel som noe annet på disse linjene. Takk.

På mitt løp i morges så jeg Toby. Jeg hadde tenkt å stoppe i tillegg til å fortelle ham “Hei”, men det var noen turgåere nært så godt som jeg ikke ville at de skulle forstå at vi er venner. Det er ikke som jeg er flau over Toby, jeg forstår bare ikke om han liker meg slik ennå, så jeg ville ikke lage en scene.
Mine mest aktuelle videoer

Ansiktsmaske ideer for løping så vel som å gå utenfor
Ansiktsmaske for å løpe så vel som å gå utenfor under coronavirus -utbruddet.
Krever du å bruke maske? Hvilken maske er den aller beste for løpere så vel som turgåere?

Sjekk ut mitt fineste valg for en maske.
Pluss CDCs forslag til når du skal bruke maske, så vel som hva slags under Covid19 -utbruddet.
Mer på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Neste
5 minutters løp varm opp en
05:34

Bo
00:00
08:21
07:15

Deretter så jeg ham foran et hjem så godt som jeg var i ferd med å gi ham en lil riper da jeg innså at han var type nær inngangsdøren så vel som det var åpent. Jeg tror dette er huset hans. Så nå som jeg fant ut hvor han bor, føler jeg meg som en forfølger. En kattestalker. På samme måte forstått som en rar.

Uansett. Jeg hadde et flott løp! Jeg gjorde et tempo -løp i morges på min foretrukne flate sløyfe med 1 kilometer oppvarming, 5 tempo samt en fantastisk tur.

Siden jeg kjørte til mitt foretrukne område pakket jeg mye hydrering. Jeg drikker mye.

I går var jeg i en hast om morgenen, så jeg gjorde en rask miljøvennlig smoothie å ta med meg til en avtale. Jeg er tilbake til å elske jordbærproteinpulver denne uken. Jeg tror jeg bare er i en utrolig jordbærstemning med det idealet nå.

Etter kjøring slo jeg opp hele maten. Jeg spøker med at Whole Foods Salad Bar er min foretrukne restaurant. Jeg liker å kunne få en bit eller to av forskjellige ting. Det er som en buffé med utrolig kostbar økologisk mat, så vel som i stedet for alt du kan spise, er den virkelig alt-du-kan-overordnet-men det hindrer meg i å gå så godt gal med det.

Heldigvis er onsdager en salgsdag for matbaren, så vel som det er $ 1,50 av normalprisen. Boom. Dette er den eneste dagen jeg kan validere nå.

En av mine tidligere kolleger forklarte at “Whole Foods Salad Bar koster like mye som en salat fra ostekakefabrikken, men du må få den selv i tillegg til å spise den fra en pappeske!”

Den personen snakker sannheten.

Men jeg fortsetter å gå tilbake for mer. Jævla deg WF! Jeg liker det!!

Tilståelse # noe – Jeg når jeg fikk matforgiftning fra Whole Foods Hot Bar (det var stort så vel som fryktelig), så vel som fremdeles gikk tilbake til det stedet. Hvorfor er jeg det verste?

Jeg prøver alltid å være oppmerksom på hva jeg får, så jeg ikke bryter banken, men likevel ender opp med en dyr lunsj. Vel, i det minste har jeg den 600 pakken med mais tortillaer for å fylle meg når jeg er ute av dagligvarepenger?

Med alle pengene mine som går til organisk grønnkålssalat som tilbys av pundet, håper jeg at Vegas ikke forventer at jeg skal betale ham for å vokte stimuleringen min mens jeg komponerte dette innlegget …

Spørsmål: Whole Foods Salad Bar – Liker det? Meh? misliker det det? Brukte livet ditt kostnadsbesparelser på det?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Den ytterste løper Holiday Gift Guide 2020

Den ytterste løper Holiday Gift Guide 2020

Den største gaveguiden for løpere 2020 -listen. konsepter feller hver type løper. Utstyr, klokker, morsomme krus så vel som mer

Det jeg spiste i helgen så vel som det aller beste løpet, så vel som å spise i november

Det jeg spiste i helgen så vel som det aller beste løpet, så vel som å spise i november

Hallo!! Hvordan går det? Hva er din foretrukne del av måneden? Nøyaktig hvor mye kjørte du? Nøyaktig hvor mye spiste du? Hvorfor er jeg en

15 hurtigkjørte snackideer

15 hurtigkjørte snackideer

Hva du skal spise før du løper så vel som når du skal spise. 15 Quick Pre Run Snack Concepts for New Runners samt trening for et halvt maraton

Hva jeg spiste i dag matdagbok – maraton treningsuke 4

Hva jeg spiste i dag matdagbok – maraton treningsuke 4

Det jeg spiser på en dag. Food Diary Running Blog Training Week 4. Frokost, lunsj, middag samt snacks pluss notater på

Ny varm saus besettelse peri periesaus

Ny varm saus besettelse peri periesaus

Ny varm saus du må prøve. Beste hvitløk Medium varm saus fantastisk på hva som helst – salater, smørbrød, burritos, taco

Valentine’s for Runners-Printables & Memes for din foretrukne løper

Valentine’s for Runners-Printables & Memes for din foretrukne løper

Morsomme Valentine for løpere. Memes samt utskrivbare Valentinsdagskort for Instagram. Jeg liker deg treg mye morsomme bil

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *