5 grunner til å få forsendelse av Blue Apron Meal du ikke har hørt før

0 Comments

Hei! Hvordan går det? Er du sulten? Siden du vil være på slutten av dette innlegget. Jeg fikk en blått forkleforsendelse denne uken i tillegg til at jeg var veldig begeistret av noen nye grunner. Jeg liker maten i tillegg til at jeg alltid føler meg ekstremt elegant når jeg lager måltider med blå forkle. I dag har jeg 5 grunner til å få blått forkle som du ikke har hørt før!

Mine nyeste videoer

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask evaluering av det nye memoaret til en medisinavhengigs dobbeltliv. sjekket ut av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
Covid 19 antistofftest
05:19

Bo
00:00
08:21
06:12

5 grunner til å få blått forkle du ikke har hørt før

1. Handle blått forkle for like og/eller vennskap.

Du kan begeistre folk med din elegante matlaging og velsmakende mat!

Lag blått forkle til vennene dine…. Kanskje en potensiell kjæreste eller kjæreste … svigerforeldre … sjefen din … veterinær … massør …

Et hus tilberedt måltid er noe du kan gi personen som har alt. Det er en ekstremt fantastisk gest å lage noen middag. I tillegg til at du forstår de gangene når noen er en tjeneste, insisterer du imidlertid på at du ikke betaler dem tilbake?

Vel, å lage dem middag er en metode for å være snill uten at de føler at du gir dem en monetær gave.

Men … vil du sørge for at du lager noe deilig, ikke sant?

Siden Blue Apron sender deg alle komponentene så vel som passende mengder komponenter – kan du ikke rote dette! Følg instruksjonene, så vel som du vil lage et fantastisk måltid for din nye fineste venn.

Jeg har en kompis som liker fisk. Når vi går ut for å spise, foreslår han sjømat først. Så sist jeg fikk en blått forkle -forsendelse med en lakseoppskrift, laget jeg den til ham. Han var veldig overrasket så godt som jeg var glad for meg selv fordi sjømat ikke er min spesialitet.

2. Forsendelse av måltid eller måltid for noen opptatt.

Du kan velge to valg med Blue Apron – en 2 -personers plan samt husholdningsplan. Hvis du ikke har 4 personer rundt eller online alene – kan du bare lage måltidet i tillegg til å dele ut tilleggsutstyret til neste dag. Kok når – spis godt to ganger! Eller det er et alternativ til …

Jeg har tatt mat til søsken min så vel som SIL de siste ukene. De har en lil en så vel som en ny baby. som kjærlighets kjærlighet.

Å, så vel som de har hendene ekstremt fulle! Så jeg har tatt over frokostgryterolene så vel som havregrynsmuffins samt crockpot trukket svinekjøtt…. Imidlertid har jeg gått tom for ideer!

Deretter hadde denne ukens Blue Apron -kjøp squash -fajitas med eloter. Ahhh! Dette var ideelt siden silen min fortalte at hun ønsket at jeg skulle gi henne en elote etter at hun fødte. Det var jeg ikke i stand til det, siden jeg endte opp med å skynde meg til det medisinske anlegget fordi det var noen problemer så godt som jeg bare trengte å være der raskt. Pluss at hun ikke kunne spise på en stund etter.

Uansett. Jeg fikk henne aldri elsomen, men da jeg så det på oppskriften, forsto jeg at jeg måtte ta henne dette måltidet. Jeg kokte opp fajitas så vel som elote …

Deretter pakket det like mye som å gi søsken min så vel som SIL. De var veldig takknemlige, så vel som det gjorde meg glad for å kunne ta dem mat som jeg forstår er sunn, så vel som deilig.

Niesen min var ikke veldig begeistret for maten, men hun var begeistret for at jeg kom for å leke med henne. Hun viste meg dette bildet som er oppe i rommet hennes, så vel som jeg trodde det var morsomt at hun kalte alle på bildet – inkludert mammas kompis i bakgrunnen! Ha!

3. Oppdag nøyaktig hvordan du lager mat så vel som om maten.

Blue Apron sender ikke bare YA -komponenter så vel som instruksjoner. Du kan oppdage så mye når du koker disse rettene!

– Du kan oppdage nøyaktig hvordan du hugger eller koker spesifikke ting som vanligvis er ekstremt utfordrende.

Hvordan holde en kokkekniv eller nøyaktig hvordan du skreller hvitløk –-> De har videoopplæringer på nettstedet sitt med forslag samt teknikker for matlagingsevner som dette. Pluss at dette er ferdigheter du kan bruke i andre måltider når du lager mat dine egne oppskrifter.

– Du kan oppdage litt historie om hvor et spesifikt gammelt korn kommer fra eller hvor et spesifikt måltid stammer fra. -> Oppskriftskortene har litt informasjon om hvert måltid som dette.

– Du kan oppdage nøyaktig hvordan du parer maten med den aller beste vinen. -> Oppskriftskortene har forslag til rødvin.

4. De har 30 minutters måltider.

Har du ikke tid til å slave over komfyren i timevis? Vanligvis få hus sulten og vil spise så raskt som mulig?

Vel, du kan egentlig være som Rachel Ray i tillegg til å lage velsmakende 30 minutters måltider med blått forkle. Det er så enkelt siden de sender deg hva som helst for måltidet pluss oppskriften/veibeskrivelsen. Alt du trenger å gjøre er å sette av en halvtime, så vel som du graver deg i et ekstremt fremragende måltid.

Miso Ramen fjærkre jeg laget i dag var et 30 minutters måltid! Det er uventet nøyaktig hvor raskt og enkelt det var.

5. Blue Apron tilbyr et resirkuleringsprogram!

Dette fikk meg absolutt begeistret – virksomheten leverer nå et resirkuleringsprogram! Du har alltid vært i stand til å resirkulere noen av emballasjen på egen hånd hjemme. Men nå kan du returnere emballasjen gratis.

Få mye mer info om resirkulering av blått forkleemballasje her.

6. Du kan få 3 helt gratis måltider!

Ok, kanskje du allerede har hørt om denne grunnen til å få Blue Apron, så det er en bonus. I situasjonen har du imidlertid ikke klart å prøve det ennå – de aller første 25 RER -besøkende til å indikasjon opp nå vil få 3 helt gratis måltider på deres aller første Blue Apron -bestilling !!

Spørsmål: Har du et måltid du lager når du tar mat til noen eller prøver å imponere ??

Denne publiseringen er sponset av Blue Apron. Alle meninger er mine egne.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *