7 Bedre måter å legge protein til smoothien din

0 Comments

Hvis du er besatt av smoothies, er her et proff tips for å øke spillet ditt – ikke glem proteinet! Det hjelper å holde deg full lenger, og det er spesielt viktig etter trening, å hjelpe musklene dine til å komme seg og gjenoppbygge. Trenger du protein i hver smoothie? Ikke nødvendigvis kan en smoothie bare være en forfriskende drink. Men hvis du behandler det som frokost eller en snacks etter trening, vil du definitivt pumpe den opp. Til frokost kan du PSV Eindhoven Skjorter prøve å treffe 15 til 30 g protein, og for en snack etter trening, mer som 10 til 20 g protein.

Mange idrettsutøvere når etter pulver, laget av myse, soya og kasein for å få det proteinøkningen. Men de kan være dyre og typisk skjule bearbeidede ingredienser og søtstoffer – og smaker fortsatt ikke godt. Hvis du prøver å rydde opp i kostholdet ditt, eller lete etter andre små måter å øke gramene på, er det naturlige alternativer! Prøv disse virkelige ingrediensene, med deilig meieri, nøtter og frø.

Gresk yoghurt | ½ kopp (4 oz/125 g) | 13 g protein

Meieri er den velprøvde måten å dukkeproteinet inn i smoothien din. Mange idrettsnæringsstudier fokuserer på myse, et protein som finnes i melk, yoghurt og ost, og selv om det ikke er det eneste alternativet, er det solid forskning som bekrefter fordelene. Gresk yoghurt er et fristende valg, for det er glatt, kremet smak og tarmvennlige, aktive kulturer.

Kefir | 1 kopp (8 fl oz/250 ml) | 8 g protein

Kefir er en av de supermatene du kanskje hører om, kjøper og stirrer deretter på flasken i kjøleskapet en stund, og lurer på hvordan du bruker den. Den gjærede melken er løpere enn yoghurt, men tykkere enn melk, noe som gjør den optimal for smoothies. Slurp proteinet ditt med en side av fantastiske probiotika.

Mandelsmør | 2 ss | 7 g protein

Hvis du er vegansk, laktoseintolerant, eller bare ikke gjør meieri, er nøtter oppe neste, pakker protein og sunt fett. Hvis du har en høydrevet blender, kan du kaste en håndfull hele nøtter rett i. Med en konvensjonell blender går nøttesmørene lett ned. Bruk enhver type du liker, så lenge den er usøtet: Mandel og peanøtt er klassisk, eller cashewsmør er fantastisk akkurat nå. Nutter -smørknapper kan gjørmete smaken, men de stemmer godt overens med banan, kakao, kanel og vanilje.

Tahini | 2 ss | 5 g protein

Føler du ikke Brasils herrelandslag i fotball Skjorter nøttene? Prøv frø! Gå inn i tahini, pastaen som er laget av ristede og malte sesamfrø. Tysklands herrelandslag i fotball Skjorter Tahini smaker tradisjonelt hummus, men det er ingen grunn til at du ikke kan skje den i smoothien din også.

Chia frø | 2 ss | 5 g protein

Superfood chia frø er kjent for den tapioka-lignende tekstur (perfekt for pudding), så forvent litt fortykning. Før du blander, er det best å suge chiafrø i væske for å hjelpe dem med å myke opp, minst 10 minutter eller over natten.

Hamp hjertefrø | 2 ss | 7 g protein

Healthy Eating Experts and Bloggers Seriously Heart Hemp. De skjellede frøene inneholder nok protein til at du tar en dobbel ta. Pluss at de ømme hjertene blander seg vakkert i drikke.

Havre | ¼ kopp (¾ oz/20 g) | 3 g protein

Du tenker kanskje ikke på korn når det gjelder protein eller smoothies, men et dryss havre inneholder en overraskende mengde protein, med fiber, å starte opp. Havre vil definitivt tykne smoothien din, så suge dem først, hvis du vil, og løsne med væske.

Dette er de nåværende favorittene, men det er mange andre proteinpakking ingredienser å prøve-Silken Tofu og lavfett cottage ostarbeid. Og hvis bekvemmeligheten med et pulver er for vanskelig å gi opp, må du sørge for å velge en god. Fitbit ernæringsfysiolog Tracy Morris har ikke noe problem med 100 prosent rent myseproteinpulver, selv med litt rå kakao.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Becky Duffett

Becky Duffett er en medvirkende ernæringsredaktør for Fitbit og en livsstilsforfatter med en lidenskap for å spise godt. En tidligere Williams-Sonoma-kokebokredaktør og utdannet ved San Francisco Cooking School, hun har redigert dusinvis av kokebøker og utallige oppskrifter. City Living har gjort henne til en spinnmisbruker – men hun vil fremdeles heller sykle på hest. Hun bor i det søteste nabolaget i San Francisco, tilbringer helger på bondemarkedet, prøver å lese på bakeriet og steke store middager for venner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *