Gaffey Street Diner samt 15 Miler

0 Comments

I morges våknet jeg tidlig på en lang sikt. Vi hadde interessante planer så godt som jeg ønsket å forsikre meg om at jeg var ferdig på en tidlig tid! Jeg forhåndsdrevne for løpeturen min med iskaffe, så vel som en bagel, så vel som noen mektige Maple PB.

Mine siste videoer

4 minutters trening for lavere kropp for løpere
Fem øvelser i underkroppen for løpere! Prøv denne raske utholdenhetstreningen hjemme for bena, hoftene og glutene. Ingen enheter trengs.

Glute Bridge
Esel spark – vekslende sider
Clamshells – vekslende sider

Få mer informasjon på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 49 sekunder

Neste
Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
07:15

Bo
00:00
08:21
04:49

Jeg prøvde denne nye-til-meg GU-brygget for den håndholdte vannflasken min. Det er ikke bra. Men jeg var tørst og drakk den.

15 mil løp i 2:10:52 – Jeg begynte virkelig veldig raskt så vel som da jeg snudde meg for å finne hus som vinden blåste på avtalen min med så vel som det var noe opp bakken. Brutal.

Da jeg fikk hus tok jeg den raskeste dusj noensinne, i tillegg til at jeg tok noen druer for veien.

Ben så vel som jeg er fortært av spisesteder, innkjørsler samt dykk (Triple D), samt har bestemt meg for å slå opp alle de kjente restaurantene som er kjørbare å bruke. Heldigvis er det mye siden vi har rett mellom San Diego så vel som L.A.!

Vi dro til Gaffey Street Diner i San Pedro i dag.

Jeg sjekket ut evalueringene i tillegg til at jeg så Triple D -videoklippet fra den episoden i går kveld, så jeg var ekstremt spent!

Innredningen er akkurat som du kan forvente av en “hole-in-the-wall” spisestue-ren, sparsom så vel som utilitaristisk.

De lager friske klemte OJ daglig, så vel som Ben fikk et glass av det sammen med kaffe. Jeg fikk iskaffe så vel som vann. De lager ikke spesiell iskaffe, men legger den varme kaffen over isen. Det var virkelig noen av de aller beste iskaffe jeg har hatt her (som ikke virkelig sier mye, men jeg setter pris på det). Ben trodde kaffen var virkelig flott også

Jeg bestilte den vegetariske omeletten med avokado i stedet for ost. Det inkluderer et alternativ av sider, men hørte husets pommes frites var noen av de aller beste frokostpotetene du kan få, så jeg tenkte ikke engang på et “sunt alternativ”. Noen ganger er sjelens helse og velvære det viktigste, ikke sant?

Avokadoen var vippet så bra som den var helt moden!

Frokost inkluderer et alternativ med toast eller en kjeks. Jeg gikk kjeks. Gå stort eller gå hjem! Denne tingen var så stor, selv om jeg knapt gjorde en bukk i den. Du forstår at jeg lagrer det til senere!

Jeg fikk til og med saus på siden! Først først ba jeg dem om å holde det, men regnet med at jeg skulle prøve det siden jeg aldri har hatt kjeks så vel som saus før.

Når du er i Roma, gjør du som romerne gjør. Når du spiser på en trippel D -spisestue, kan du spise som Guy Fieri ville at dette måltidet ikke er noen spøk så godt som jeg likte det.

Jeg gikk inn i dette måltidet ekstremt sulten. Jeg mener, jeg hadde bare løpt 15 mil i tillegg til bare å spiste druer etter! Så selv om sult kan få maten til å smake bedre, tror jeg virkelig denne frokosten berget! som kjærlighets kjærlighet.

Ben så vel som jeg begge gir Gaffey Street Diner Four Forks opp!

Post-breakfast bestemte vi oss for å sjekke ut San Pedro. Jeg har vært her noen ganger, men Ben hadde aldri gjort det. Det er en havneby så vel som ikke spesielt fancy, men den har personlighet.

Det er en stor havn med mange godskip på vannet, så det er ikke en nydelig utsikt, men det er fascinerende å se. Dette er også et av stedene der cruiseskip forlater, så det er en interessant brum!

Hvis du fortsetter rett etter at du forlater spisestuen (vekk fra motorveien), kommer du over vennskapsklokken på høyre side.

Det ble bidratt av Korea for Bicentennial i 1976!

Fra bakken i nærheten av vennskapsklokken kan du se havet. Det var en ekstremt overskyet dag, men var ikke så godt kaldt da vi gikk rundt.

Vi oppdaget en sti ned til havet og gikk ned …

Stillehavet i California er ekstremt kaldt. Imidlertid er det det vakreste. Stedene der klippene tilfredsstiller havet er fantastiske.

Vi gikk rundt en park på klippene i tillegg til at vi oppdaget et ganske lett hus.

Der massevis av benker rundt omkretsen av parken hvor du kan ta en piknik. Vel, du har kanskje piknik hvis du ikke bare stappet deg dumt på Gaffey Street Diner

Vel, du har kanskje alltid bare dessert fra Paleta -mannen!

Uansett hva du gjør, bare ikke velg dette piknikbordet …

Det er super skrå! Hardkokte egg ville være et dårlig alternativ for lunsj ved dette bordet

Ben så vel som jeg nettopp kom tilbake huset i tillegg til å planlegge en fredelig natt med middag (TBD) samt en film. Ser deg senere!

Hvis du vil se Gaffey Street Diner Clip …

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *